Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timișoara devine vestul sălbatic al României! Scene parcă din filme cu mafioți: un recuperator de bani a amenințat o persoană cu pistolul

pistol arma

Orașul Timișoara pare în ultimele zile un „sat fără câini”! După cazul refugiatului ucis de mai mulți migranți, pe care Poliția încă îi caută, cazul unui recidivist stârnește îngrijorare.

Un bărbat din Timişoara a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru şantaj, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept, după ce a încercat să recupereze o sumă de bani şi a tras un glonţ într-un dulap în timp ce se certa cu cel care îi datora banii. Ulterior, a mai tras două gloanţe în poarta victimei cu scopul de a ameninţa, arată News.ro.

Potrivit unui comunicat de presă, de joi, al Parchetului de pe lângă Judeţcătoria Timişoara, bărbatul, care este recidivist, este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor concurente de şantaj, nerespectare a regimului armelor şi muniţiilor şi uz de armă fără drept.

În urma deciziei magistraţilor de la Judecătoria Timişoara, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

”În perioada 10 – 21.04.2021 inculpatul, recidivist, a deţinut fără a fi autorizat, arma letală marca Crvena Zastava, cal. 9 mm (pistol) şi muniţie letală aferentă, cu care în data de 10.04.2021, în jurul orei 20:00 a mers la locuinţa persoanei vătămate Timişoara, unde cu scopul de a obţine restituirea sumei de 800 euro datorată de familia acesteia din urmă, a scos pistolul pe care l-a pus pe masă, iar după câteva momente a tras cu acesta un glonţ într-un dulap din lemn, în timp ce avea un conflic verbal cu persoana vătămată, toate realizate în scop de şantajare a persoanei vătămate.

Ulterior în seara aceleiaşi date a revenit la locuinţa persoanei vătămate, unde a mai tras două focuri de armă, din care unul în poarta metalică a curţii comune”, se arată în comunicat.

Miercuri, poliţiştii au făcut o percheziţie la domiciliul acestuia, din Timişoara, în cadrul căreia a fost găsită arma folosită. De asemenea, s-a constatat că bărbatul nu este posesor legal de arme letale sau neletale şi muniţii aferente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.