Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Timpi crescuți de așteptare pentru camioane la ieșirea din țară prin Vama Giurgiu

Camioanele care ies din țară pe la punctul de trecere a frontierei Giugiu trebuie să aștepte duminică dimineața până la o oră, potrivit aplicației Trafic online a Poliției de frontieră, anunță mediafax.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) Giurgiu, timpii de așteptare înregistrați se datorează numărului mare de camioane prezente pentru tranzit.

Traficul prin PTF Giurgiu pentru camioane se desfăşoară pe câte 5 artere de circulație, atât pe sensul de intrare în țară, cât și pe sensul de ieșire din țară.

„Înregistrăm un timp crescut de așteptare, pe sensul de ieșire din țară, pentru activitatea de control a documentelor la frontieră. (...) Pentru fluidizarea traficului, a fost suplimentat numărul polițiștilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor precum şi echipamentele folosite pentru verificarea acestora. De asemenea, se menţine permanent legătura cu autorităţile de frontieră bulgare, alături de care se efectuează controlul de frontieră, în vederea dispunerii unor măsuri comune, astfel încât controlul să se desfășoare cu operativitate”, transmite ITPF Giurgiu.

În ceea ce privește autoturismele, controlul se efectuează pe sensul de intrare în țară pe câte trei artere și pe sensul de ieșire din țară pe câte patru artere. Media timpului de așteptare pentru activitatea de control a documentelor la frontieră se încadrează în valori normale.

În ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţile de frontiera prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în țară, pentru aproximativ 1.000 camioane, 6.300 autoturisme și 24.600 de persoane, iar pe sensul de ieșire din țară au fost înregistrate aproximativ 1.100 camioane, 7.200 autoturisme și 26.300 de persoane.

Polițiștii de frontieră recomandă pentru evitarea aglomerărilor tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente deschise în regim internaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.