Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tineri depistați cu ierburi interzise, după un control efectuat de poliţişti

droguri maramures

Doi tineri au fost depistaţi pe stradă de un echipaj al Serviciului de Ordine Publică - Grupa Canină având asupra lor substanţe cu miros înţepător, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Ionela Cozma.

"Cei doi tineri aveau un comportament suspect. (...) S-a procedat la legitimarea acestora şi efectuarea controlului corporal, fiind identificaţi doi tineri de 21, respectiv, 22 de ani din municipiul Baia Mare. Asupra acestora a fost găsit un borcan de sticlă, în interiorul căruia se afla un pachet de aluminiu ce conţinea o substanţă vegetală de culoare verde-olive, cu miros înţepător şi reziduuri de substanţă vegetală, un cântar de precizie, un pachet de folie de plastic ce conţinea o substanţă cristalizată şi suma de 705 lei", a spus Ionela Cozma.

Conform aceleiaşi surse, substanţele împreună cu cântarul au fost ridicate şi înaintate pentru cercetări, Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Maramureş, conform Agerpres.

"În cauză există suspiciunea comiterii unor fapte penale incriminate de Leg. 143/2000, art. 4 alin 1", a mai precizat Ionela Cozma.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.