Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tinerii bănuiţi de tentativa de tâlhărie pe Şoseaua de centură a Buzăului au fost arestaţi preventiv

www.burntorangereport.com
arestat, cătușe, reținut

Magistraţii Tribunalului Buzău au dispus mandat de arestare preventivă de 30 de zile pentru doi tineri de 18 şi 21 de ani din judeţul Argeş care au încercat să sustragă bunuri şi bani dintr-un autoturism pe Şoseaua de centură a municipiului Buzău, anunță AGERPRES.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

După ce în autoturismul cu care se deplasau tinerii s-au găsit bunuri de aproximativ 40.000 de lei, provenind din fapte similare comise în judeţul Iaşi, aceştia au fost reţinuţi de poliţiştii din cadrul IPJ Buzău şi sunt cercetaţi pentru tentativă de tâlhărie.

Potrivit Biroului de presă al IPJ Buzău, în după-amiaza zilei de luni, 14 octombrie, un buzoian de 31 de ani a apelat S.N.U.A.U. 112 şi a sesizat că, în urmă cu puţin timp, în timp ce se afla pe Şoseaua Nordului din municipiul Buzău a fost agresat de doi bărbaţi care au încercat să-i sustragă bunuri şi bani din autoturism. După primirea sesizării, la faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată din poliţişti de investigaţii criminale. Din primele cercetări a rezultat că cei doi agresori s-ar fi deplasat cu un autoturism înmatriculat în Bulgaria, maşina fiind dată în consemn dispozitivelor din teren.

După aproximativ 30 de minute, autoturismul a fost găsit abandonat într-o zonă împădurită, limitrofă variantei ocolitoare a municipiului Buzău, a menţionat IPJ Buzău.

"În apropierea autovehiculului, poliţiştii Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău au depistat doi bărbaţi din judeţul Argeş de 21, respectiv 30 de ani, ulterior, în urma activităţilor de căutare desfăşurate de echipajele de ordine publică în zona împădurită, au fost găsiţi alţi doi ocupanţi, în vârstă de 18 şi 21 de ani, de asemenea din Argeş, recunoscuţi de către reclamant ca fiind cei care l-au agresat în încercarea de a sustrage bunuri", a precizat sursa citată.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

Poliţiştii au percheziţionat autovehiculul unde au fost găsite 25 haine din blană a căror provenienţă nu a putut fi justificată de către ocupanţii maşinii. Cercetările efectuate de poliţiştii buzoieni au stabilit că bunurile, în valoare de aproximativ 40.000 de lei, fuseseră sustrase de pe raza judeţului Iaşi, fapta nefiind sesizată Poliţiei.

Cercetările sunt continuate pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor, mai precizează IPJ Buzău.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.