Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tinerii morți în accidentul de pe DN1 în județul Cluj erau polițiști - Căsătoriți de o săptămână, plecau în luna de miere

F. P.
isu cluj
accident rutier cluj

În cursul dimineții de duminică, pe DN1, la Șaula, județul Cluj, a avut loc un grav accident de circulație, în urma căruia doi tineri, cu vârste de 23 și 24 de ani, au decedat.

Potrivit foaiatransolvana.ro, cei doi erau polițiști la Inspectoratul de Poliție Cluj și se căsătoriseră de doar șapte zile. Cei doi polițiști plecau la Felix, pentru a se distra câteva zile. Ei au plecat de acasă, duminică dimineața în jurul orei 6.00, potrivit sursei citate.

Tânăra de 24 de ani, Ana Maria G. era polițistă din anul 2019, și lucra la Serviciul de Resurse Umane, de la IPJ Cluj, iar soțul acesteia, de 23 de ani, era polițist de scurt timp. Cei doi ar fi avut nunta pe data de 17 iunie 2023.

Cum s-a produs accidentul

Pompierii din cadrul Detașamentului Huedin, județul Cluj, au intervenit la accidentul rutier grav petrecut pe raza localității Șaula, comuna Izvoru Crișului. În accident au fost implicate o autocisternă și un autoturism puternic avariat.

Dinamica producerii accidentului arată că autoturismul în care se aflau ceu doi polițiști, circula cu viteză foarte mare.

În urma impactului cu autotrenul care circula regulamentar, din mașina acestora nu a mai rămas mare lucru, fiind nevoie de lanțuri pentru a o putea trage din parapetul de metal în care s-a înfipt.

Șoferul autotrenului era un ucrainean în vârstă de 51 de ani.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.