Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ținută în Liga 2, CSA Steaua caută soluții legale să revină pe prima scenă și dă vina pe interpretarea eronată a Legii Sportului de către FRF

Wikipedia
csa steaua

Ținută în Liga 2, CSA Steaua caută soluții legale să revină pe prima scenă și dă vina pe interpretarea eronată a Legii Sportului de către FRF

CSA Steaua a precizat, duminică, într-un comunicat, că este în situaţia de a căuta soluţii legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc, din cauza unei interpretări eronate a Legii Sportului de către FRF.

“Punct final în sezonul Ligii 2, sezonul 2022-2023. Echipa noastră termină pe poziţia secundă, care ne asigură promovarea din punct de vedere sportiv.

Interpretarea eronată a Legii Sportului, de către Federaţia Română de fotbal, ne pune în situaţia de a căuta soluţii legale pentru a putea evolua pe prima scenă a fotbalului românesc.

Facem precizarea că un eventual demers al clubului nostru nu putea fi întreprins decât după comunicarea oficială a FRF.

Felicităm jucătorii şi staff-ul tehnic pentru performanţa reuşită şi mulţumim fanilor pentru suportul necondiţionat”, se arată pe pagina de Facebook Steaua Bucureşti.

Clubul a precizat că Daniel Opriţa va fi antrenorul echipei şi în sezonul viitor, iar componenţa lotului de jucători va fi strict în responsabilitatea lui şi a staff-ului tehnic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.