Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Știrbu cere retragerea titlului de Ambasador Cultural al Timișoarei acordat lui Ștefan Popa Popa's

gigel stirbu

Preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă din camera Deputaților, Gigel–Sorinel Știrbu, cere retragerea distincţiei de Ambasador Cultural al Timişoarei acordată lui Ştefan Popa Popa’s, după ce acesta ar fi spus că Timişoara s-a umplut de „ciurucurile din Oltenia".

Printr-o scrisoare deschisă adresată, marți, primarului Timișoarei, Nicolae Robu, preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă, Gigel–Sorinel Știrbu, cere retragerea titlului de ambasador cultural al Timișoarei acordat lui Ștefan Popa Popa's, conform Mediafax.

În opinia lui Gigel–Sorinel Știrbu, Ștefan Popa Popa's „ar trebui să lupte pentru prevenirea şi combaterea discriminării la nivelul întregii ţări şi nu să defăimeze cetăţeni după apartenenţa lor locală sau etnică”.

„Faptul că domnul Ştefan Popa Popa’s este o persoană publică, afirmaţiile făcute la un post de televiune au si mai mare putere dicriminatorie şi din aceste motive vă solicit retragerea titlului de Ambasador Cultural. Este prea onorant acest titlu pentru domnia sa, mai ales că a declarat cu ceva timp în urmă: „cu această numire, m-au degradat! Eu sunt Amabasadorul României pentru turism cultural, cu acte în regulă, cu paşaport diplomatic încă din 2013, iar ei, cei din Timişoara, repet, m-au degradat acum, făcându-mă ambasadorul unui oraş”`, mai spune preşedintele Comisiei pentru cultură, arte şi mijloace de informare în masă.

Și primarul din Slatina, Emil Moţ, vrea să ceară Consiliului Local Slatina retragerea titlului de cetățean de onoare al orașului Slatina acordat artistului Ștefan Popa Popa’S pe motiv că a spus lucruri grave la adresa oltenilor, într-o emisiune la un post local.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.