Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Știrea FALSĂ cu Ion Iliescu, care a circulat după moartea Stelei Popescu

Inquam Photos / Liviu Florin Albei
Ion Iliescu PG

O știre falsă despre fostul președinte Ion Iliescu a apărut pe site-urile mai multor publicații din România, citând o intervenție a acestuia la Antena 3, după moartea Stelei Popescu.

"Văzând şirea m-am gândit că aştept să-mi vină rândul şi mie...", scriu mai multe publicații.

Numai că Iliescu spune cu totul și cu totul altceva, potrivit Antena3. Pentru că avea televizorul deschis și se auzea în el, Iliescu se afla în microfonie. Și spune: „Este inerția sunetului, aștept să-mi vină și mie rândul".

Declarație surprinzătoare făcută de CTP: 'Stela Popescu a jucat în zeci de filme proaste'

Fostul președinte al României a spus că a aflat de trecerea în neființă a actriței chiar de la Antena 3, în momentul când Alessandra Stoicescu a făcut anunțul. Iliescu era alături de soția sa când a auzit teribila veste.

Stela Popescu și Ion Iliescu se cunosc de zeci de ani, de când actrița era în primul an de studenție.

”E un moment de mare durere, nu a fost un actor oarecare. A avut multe virtuți și a fost îndrăgită de oameni. Mă aflam cu soția în fața televizorului, mă uitam la emisiunea Sandrei Stoicescu, când am aflat această veste tragică. Am cunoscut-o de când era studentă. Fusesem în vizită în Institut, discutasem cu rectorul. Cu acest prilej, cinvea mi-a prezentat-o pe Stela Popescu, studentă proaspătă, o fată frumoasă, plină de viață, care era, de atunci, foarte prețuită, foarte îndrăgită. Când a anunțat știrea, am rămas uluiți. E o mare pierdere pentru teatrul românesc, pentru cultura noastră, ea aducea ceva deosebit: o dorință de mai bine și de viață. E sentimentul pe care l-au împărtășit, cred, toți românii care au iubit-o pe Stela Popescu.”, a declarat Ion Iliescu, la Antena 3, la emisiunea lui Radu Tudor, ”Punctul de întâlnire”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.