Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tirurile care ies din ţară au de aşteptat 210 minute la frontieră

tiruri coadă coloană mașini

Tirurile care ies din ţară prin PTF Giurgiu au de aşteptat 210 minute controlul de frontieră din cauza numărului mare de mijloace de transport care tranzitează frontiera, potrivit Agerpres.

Pentru fluidizarea circulaţiei, ITPF Giurgiu a suplimentat numărul arterelor de control la frontieră.

"Înregistrăm o medie a timpului de aşteptare ridicată pe sensul de ieşire din ţară la camioane. Aceşti timpi ridicaţi de aşteptare sunt determinaţi de numărul mare de mijloace de transport prezente pentru tranzit într-un interval scurt de timp. Menţionăm faptul că, pe Podul Prieteniei Giurgiu-Ruse se circulă pe câte o bandă pe fiecare sens. La nivelul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu au fost dispuse toate măsurile aflate în competenţă pentru reducerea timpilor de aşteptare şi asigurarea unui control operativ. Pentru fluidizarea traficului, a fost suplimentat numărul arterele de control şi al poliţiştilor de frontieră care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor', a declarat miercuri, pentru AGERPRES, purtătoarea de cuvânt a ITPF Giurgiu, Raluca Petronela Stan.

Astfel, pentru autocamioane, traficul prin PTF Giurgiu a fost suplimentat de la patru la cinci artere de control pe sensul de intrare în ţară, şi de la trei la patru artere de control, pe sensul de ieşire din ţară.

Potrivit ITPF Giurgiu, în ultimele 24 de ore, la graniţa cu Bulgaria au fost efectuate formalităţi de frontieră prin PTF Giurgiu, pe sensul de intrare în ţară pentru aproximativ 1.600 de camioane, opt sute de autoturisme şi 4.500 de persoane, iar pe sensul de ieşire din ţară pentru aproximativ 1.500 de camioane, cinci sute de autoturisme şi aproximativ patru mii de persoane.

Pentru autocamioane, timpul de aşteptare la controlul de frontieră pentru ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu este de 210 minute şi de 50 de minute pe sensul de intrare în ţară.

Traficul prin PTF Giurgiu la turisme se desfăşoară în condiţii normale pe patru artere de control pe sensul de intrare în ţară, şi pe trei artere de control pe sensul de ieşire din ţară, timpul de aşteptare la controlul de frontieră, atât pe sensul de ieşire cât şi pe cel de intrare în ţară, fiind de 20 de minute.

Pentru reducerea timpului de aşteptare la frontieră, poliţiştii de frontieră recomandă tranzitarea tuturor punctelor de frontieră existente deschise în regim internaţional.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.