Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tismăneanu toarnă găleata de critici în capul lui Iohannis

tismaneanu

Monica Macovei s-a pricopsit cu o întreagă suită de intelectuali. Intelectualii Monicăi Macovei, numiţi până mai ieri "intelectualii lui Băsescu", fac tot ce pot pentru a creşte şansele favoritei lor de a intra în turul 2 al alegerilor prezidenţiale, în dauna lui Iohannis.

Ultimul atac la Iohannis venit din această direcţie este cel lansat de Vladimir Tismăneanu. Într-un articol de pe blogul personal, fostul preşedinte al Comisiei Prezidenţiale de Analiză a Dictaturii Comuniste din România îi reproşează candidatului ACL "ereditatea politică" şi lipsa unei delimitări clare de acţiunile USL din vara anului 2012.

"Cred ca nimeni nu poate nega faptul ca dl Iohannis nu s-a despartit transant de cei care au fost la un pas de distrugerea statului de drept in trista vara a anului 2012. Primar respectat al unui oras de dimensiuni medii, dl Iohannis a intrat in politica nationala sub egida triumviratului Victor Ponta-Crin Antonescu-Dan Voiculescu. Tot asa cun Victor Ponta a intrat in politica nationala patronat de Adrian Nastase. Dl Iohannis Are asadar o ereditate politica precisa, incontestabil marcata de afinitatile sale inca nedezmintite", scrie Vladimir Tismăneanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.