Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Titus Corlățean, în Cazul liberalului acuzat că a furat curent: La ce folosește sa te prezinți mai inteligent și mai moral decât ești? E o lecție de smerenie

RFI.ro
Titus Corlățean

Senatorul PSD, Titus Corlățean, are un comentariu legat de cazul fostului secretar de stat în Ministerul Muncii, Cătălin Boboc, despre care se spune că ”fura curent” și pentru care PSD a cerut PNL-ului explicații:

”Lecția e foarte simplă. Când unii, mai fără experiență politică sau de viață, sunt tentați să dea lecții de moralitate altora, foarte ușor li se poate întoarce înapoi. Lor și partidului pe care îl reprezintă. Și atunci întrebarea care se pune este foarte simplă: la ce folosește sa te prezinți mai inteligent și mai moral decât ești? Asta e și o lecție de smerenie în politică.. Temă grea pentru mulți..”, a comentat Corlățean la postarea purtătorului de cuvânt al PSD, Radu Oprea, în care cerea public PNL-ului explicații.

Fostul secretar de stat la Ministerul Muncii și Protecției Sociale, Cătălin Boboc, susține, că informațiile apărute în presă sunt false. „Nu este vorba de niciun furt”, susține Boboc, atașând avizul tehic de racordare la rețeaua de energie electrică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.