Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Titus Corlăţean: Nu cred că după CEx vor fi repercusiuni asupra PSD Dâmboviţa

Titus Corlatean

Senatorul PSD de Dâmboviţa Titus Corlăţean a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, la Târgovişte, că nu crede că în urma şedinţei Comitetului Executiv (CEx) al partidului de săptămâna trecută vor fi repercusiuni asupra organizaţiei judeţene a PSD Dâmboviţa, condusă de Adrian Ţuţuianu. 

''Nu cred şi am motive să nu cred. Mulţi emit opinii despre acest partid sau bagă băţul prin gard. Am şi eu vreo 17 ani în acest partid. Am mai trecut prin momente când au fost dezbateri, unele extrem de tensionate, unele de 8-9 ore, totuşi libertatea de exprimare în partidul ăsta este un bun câştigat şi chiar dacă uneori poate apărea ca fiind nu ştiu ce evoluţie dramatică (...). Nu mă aştept (la repercusiuni, n.r.), în condiţiile în care organizaţia Dâmboviţa a fost, este şi va fi una dintre cele mai performante ale PSD'', a spus Corlăţean, întrebat dacă după CEx-ul de vineri vor fi repercusiuni asupra PSD Dâmboviţa, conform agerpres.ro

Titus Corlăţean a adăugat că la CEx a fost o discuţie necesară, ''cel puţin cu privire la unele dintre teme''. 

''Faptul că s-au discutat teme în CEx legate de calitatea guvernării, de exemplu, şi calitatea profesională, expertiza unor miniştri şi necesitatea remanierii mi se pare un lucru firesc. Dincolo de aspectele astea care au apărut în spaţiul public, a fost o discuţie necesară, cel puţin cu privire la unele dintre teme şi mă aştept ca tema asta a remanierii, de exemplu, să fie tratată foarte serios pentru că aşteptările noastre sunt mari. Guvernul a produs rezultate bune macroeconomice, pe chestiuni legate de venituri şi de pensii, dar aşteptăm mai mult în ce priveşte investiţiile publice, aşteptăm mai mult în ce priveşte infrastructura, la modul în care unii miniştri gestionează domeniile pe care le au, la cum comunică public'', a precizat Titus Corlăţean. 

Vicepreşedintele PSD Adrian Ţuţuianu a declarat vineri, după şedinţa Comitetului Executiv Naţional al partidului, că a fost prima dezbatere consistentă în acest for şi că, din acest punct de vedere, scrisoarea semnată de unii dintre liderii partidului şi-a atins scopul. 

"Apreciez că este prima dezbatere consistentă în şedinţa Comitetului Executiv Naţional. Cred că este începutul unei normalităţi şi cred că, din acest punct de vedere, scrisoarea pe care am făcut-o şi-a atins scopul. Nu contează numărul de voturi, ci contează că ne-am putut exprima, că am adus argumente pro şi contra şi mai contează că acest CEx devine un organ lucrativ care va avea capacitatea să ia în viitor cele mai bune decizii pentru partid", a spus Ţuţuianu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.