Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TME - un lider tehnologic pe piața actuală

Pexels armandare
TMA cipuri

Piața de astăzi este plină de tehnologii inovatoare și disruptive care schimbă modul în care trăim și lucrăm. Un astfel de lider tehnologic este TME. TME este o companie ce contribuie la creșterea pieței de componente electronice, iar produsele și serviciile lor sunt foarte solicitate în întreaga lume. De la soluții pentru întreprinderi la aplicații casnice, grupul are o soluție pentru toată lumea.

Istoria TME și modul în care a devenit un lider tehnologic

TME funcționează pe piață de mai bine de 30 de ani, de atunci contribuind la crearea pieţei de componente electronice. Grupul se focusează pe extinderea globală a activităţii, combinând creșterea acesteia cu managementul de tip familial. Oferă clienților soluţii inovatoare, având alături o echipă de specialiști cu experiență într-o gamă largă de domenii, de la electronică la întreținere.

Misiunea companiei este de a oferi cele mai bune servicii pentru clienți și produse de calitate, ajutându-și în același timp clienții să își atingă obiectivele. Caută mereu noi modalități de a-și îmbunătăți serviciile și de a face viața mai ușoară pentru toți cei implicați.

De-a lungul timpului, și-a construit o reputație de lider în domeniul tehnologiei inovatoare. Și-a dezvoltat portofoliul de produse pe tme.eu cu tehnologii revoluționare care au făcut viața mai ușoară pentru oameni din întreaga lume. Unele dintre cele mai populare produse includ semiconductori, conectori sau relee de ultimă generație.

Produse și servicii pentru o gamă largă de clienți

Portofoliul companiei cuprinde o vastă gamă de produse, printre care sisteme Embedded și IoT, surse de lumină, elemente pasive, comutatori și indicatori, surse de sunet, acumulatori, ventilatoare și sisteme de răcire, carcase, echipamente de atelier, echipamente de birou, car audio sau elemente de robotică și prototipare. TME înțelege cum funcționează tehnologia, ceea ce îi permite să găsească pe https://www.tme.eu/ro/katalog/acumulatori_100076/ soluții personalizate pentru fiecare client în parte.

Odată ce ați decis ce tip de produs doriți să achiziționați, aruncați o privire asupra diferitelor opțiuni disponibile. Alegerea produselor potrivite poate necesita o anumită cercetare a nevoilor și preferințelor specifice. Asigurați-vă că luați în considerare factorii de compatibilitate cu alte dispozitive, specificațiile sau informațiile despre garanție, pentru a determina dacă un anumit produs electronic sau electrotehnic este potrivit pentru nevoile voastre specifice.

TME înțelege nevoia de servicii fiabile și produse de calitate pe măsură ce vă extindeți afacerea. De aceea, vă oferă acces neîntrerupt la toate nevoile individuale dintr-o singură locație - toate acestea datorită standardelor preeminente în materie de servicii și garanție.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.