Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate armele aruncate în luptă - Twitter îl cenzurează pe Trump chiar în seara alegerilor

Agerpres
Trump Pence

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat în noaptea de marţi spre miercuri că "este pe cai mari" pentru a câştiga scrutinul prezidenţial şi a susţinut că oponenţii săi încearcă "să fure alegerile".

"Suntem pe CAI MARI, dar ei încearcă SĂ FURE Alegerile. Nu-i vom lăsa niciodată să facă asta. Nu se mai poate vota după ce Secţiile s-au închis!", a scris Trump pe Twitter, după câteva ore bune de tăcere pe reţelele de socializare. ''O să fac o declaraţie la noapte. O mare VICTORIE!", a adăugat Trump, într-un al doilea tweet.

La scurt timp, Twitter a luat decizia de a cenzura mesajul lui Trump referitor la tentativa de fraudă electorală. Mesajul preşedintelui a fost ascuns, în locul lui apărând o atenţionare: "O parte sau tot conținutul distribuit în acest Tweet este contestat și ar putea induce în eroare în legătură cu alegerile sau alt proces civic." Pentru a citit mesajul lui Trump, utilizatorii trebuie să treacă de acest filtru.

Donald Trump şi Joe Biden au fost angajaţi într-un duel extrem de strâns, care se prelungeşte, fără ca un învingător să fie desemnat dintre cei doi candidaţi cu viziuni opuse ale Americii. Câştigătorul va fi stabilit în statele Carolina de Nord, Georgia, Pennsylvania, Michigan şi Wisconsin.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.