Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate bisericile din dieceza Romei vor fi închise până pe 3 aprilie

facebook.com
preot catolic popa

Toate bisericile din dieceza Romei vor fi închise până pe 3 aprilie, în încercarea de a ţine sub control pandemia de Covid-19, a anunţat joi cardinalul italian Angelo De Donatis, vicarul general al Romei.

Până vineri, 3 aprilie 2020, accesul în bisericile din Roma şi, în general, în edificiile de cult deschise publicului, este interzis tuturor credincioşilor, se arată într-un comunicat al cardinalului De Donatis, citat de AFP, potrivit Agerpres.ro.

Citește și: Rareș Bogdan se rupe! Ieșire-fulger: ‘Inadmisibil’

Până aacum, slujbele religioase, ca oricare altă adunare, erau deja interzise, dar bisericile rămâneau deschise credincioşilor care doreau să se roage acolo.

Papa Francisc are şi titlul de episcop al Romei, dar pentru a-l ajuta în această sarcină, el are un vicar care este cardinalul italian De Donatis.

Citește și: Ce rușine! În plină criză pe coronavirus, Guvernul PNL, proiect de ordin pentru uciderea a peste 14.000 de femele și pui de căprioare

Italia, de departe ţara europeană cel mai greu lovită lovită de pandemia de Covid-19, a depăşit joi 1.000 de decese (1.016) şi peste 15.000 de cazuri înregistrate, a declarat apărarea civilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.