Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate paturile destinate pacienţilor COVID-19 din Buzău sunt ocupate. Peste 50 de persoane testate pozitiv sunt izolate la domiciliu

Pinterest
coronavirus

Peste 50 de persoane diagnosticate cu COVID 19, care sunt asimptomatice sau prezintă simptomatologie uşoară, sunt izolate la domiciliu, deoarece, în acest moment, toate paturile din spitalele destinate internării acestei categorii de pacienţi sunt ocupate, informează, marţi, Prefectura Buzău.

Potrivit sursei citate, datele furnizate de Direcţia de Sănătate Publică Buzău relevă că, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost confirmate 41 cazuri noi de îmbolnăvire cu noul coronavirus, 5 pacienţi fiind testaţi şi diagnosticaţi la laboratoare private, potrivit agerpres.ro.

Citește și: VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 97: S-a deschis cel mai mare bordel politic, la Capitală

Pacienţii nou confirmaţi au vârste cuprinse între 31 ani şi 77 de ani.

"Întrucât, la acest moment, în judeţul Buzău toate paturile destinate internării acestei categorii de pacienţi sunt ocupate, un număr de 54 de pacienţi confirmaţi pozitiv, asimptomatici sau cu simptomatologie uşoară, se află în izolare la domiciliu", se arată într-un comunicat de presă al Prefecturii Buzău remis AGERPRES.

De la începutul pandemiei, în judeţul Buzău au fost diagnosticate cu COVID-19 un număr de 1.222 de persoane, dintre care 34 au decedat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.