Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate restricțiile vor fi ridicate până pe 17 mai

S4C
boom
Renunțarea completă la restricții se va face în 2 pași, unul începând de pe 12 aprilie, cu redeschiderea numeroaselor întreprinderi și următorul de pe 17 mai. Pe 17 mai, restricțiile actuale la frontierele Marii Britanii vor fi ridicate, însă guvernul plănuiește un nou sistem care va fi abordat pentru cei care doresc să intre pe teritoriul țării.
Marea Britanie a stabilit o dată provizorie pentru 17 mai pentru relansarea călătoriilor în străinătate, interzisă în prezent, cu excepția a câteva motive permise. Acest lucru a creat o cerere masivă pentru vacanțele de vară în străinătate.

Vorbind la o conferință de presă din Downing Street adresată populației britanice, el a declarat: „Rezultatul eforturilor voastre și al lansării vaccinului poate fi recunoscut astăzi. Efortul populației Marii Britanii poate fi văzut și simțit prin faptul că pot confirma astăzi că de luni, 12 aprilie, vom trece la pasul doi al planului pentru ieșirea din lockdown pein redeschiderea magazinelor, sălilor de sport, grădinilor zoologice, saloanelor de coafură și teraselor și întreprinderilor din domeniul ospitalității, ținute în aer liber de tot felul.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.