Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate şcolile din localitatea vrânceană Păuleşti au fost închise după ce şase persoane din comună au fost diagnosticate cu COVID-19

bay939.com.au
coronavirus covid-19

Toate şcolile din localitatea vrânceană Păuleşti au fost închise după ce şase persoane din comună au fost diagnosticate cu COVID-19, potrivit news.ro.

Potrivit unui anunţ al Primăriei Păuleşti, 6 persoane au fost diagnosticate cu coronavirus, motiv pentru care s a decis ca toate şcolile din comună să treacă din scenariul verde în scenariul roşu.

Conform Primăriei, ca urmare a acestei situaţii vor fi luate măsuri speciale şi în biserici, în momentul organizării slujbelor.

Citește și: Şoc la PSD! După Marcel Ciolacu şi Paul Stănescu, alt lider intră la izolare

"Ca urmare a confirmării cu virusul COVID 19 pozitiv a unui număr de 6 persoane la nivelul comunei Păuleşti, vă impunem respectarea măsurilor pentru evitarea răspândirii acestui virus. Totodată vă rugăm să ne susţineţi în această activitate prin informarea cetăţenilor privind respectarea măsurilor de protecţie şi purtarea măştii de protecţie obligatoriu la ieşirea din locuinţă, distanţarea socială şi normele de igienă privind dezinfectarea mâinilor cât mai des. Şcolile vor fi închise pentru o perioadă de cel puţin 14 zile, la Biserici slujbele religioase se vor desfăşura în anumite condiţii, reprezentanţi ai M.A.I. şi Jandarmeria vor verifica periodic respectarea măsurilor impuse”, transmite Primăria Păuleşti, Vrancea.

De asemenea, se închide Grădiniţa nr 18 din municipiul Focşani. Aici, două angajate din categoria personalului auxiliar au fost diagnosticate cu COVID-19 în ultimele zile. În acest context, unitatea va fi închisă două săptămâni.

De la debutul pandemiei, în Vrancea au fost înregistrate 2.700 de cazuri de coronavirus.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.