Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toate unitățile de învățământ din Alba Iulia trec în scenariul roșu, după ce rata de noi îmbolnăviri a depășit 3,1 la mia de locuitori

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Toate unitățile de învățământ din Alba Iulia trec, de joi, în scenariul roșu, după ce rata de noi îmbolnăviri a depășit 3,1 la mia de locuitori. Decizia luată miercuri de CJSU Alba afectează și școlile din Ocna Mureș, Cricău, Unirea, Sebeș, Câmpeni și Vințu de Jos, anunță MEDIAFAX.

Potrivit CJSU Alba, decizia a fost luată după ce incidența cazurilor de Covid, în ultimele 14 zile, a ajuns la 3,11 la mia de locuitori în Alba Iulia, la 3,01 în Sebeș, 3,08 în orașul Câmpeni, 4,33 în orașul Ocna Mureș, 3,45 în comuna Cricău, 3,27 în Unirea și 3,31 în Vințu de Jos.

Citește și: Gabriela Firea reacționează după declarațiile lui Tătaru și Arafat: Nu am auzit nici măcar o măsură care să vină din partea Guvernului şi care să ne garanteze limitarea răspândirii coronavirului

„Pe fondul înregistrării unei incidențe cumulate de peste 3 cazuri de îmbolnăvire cu Sars-Cov-2 la 1.000 de locuitori, în ultimele 14 zile, la nivelul unităților administraiv-teritoriale Ocna Mureș, Cricău, Unirea, începând cu data de 14.10.2010, se suspendă temporar activitățile didactice care presupun prezența față în față în toate unitățile de învățământ, cursurile urmând a se desfășura exclusiv online, în scenariul3-roșu”, se arată în decizia CJSU Alba.

O decizie similară a fost luată și pentru unitățile de învățământ din Alba Iulia, Sebeș, Câmpeni și Vințu de Jos, dar aceasta va intra în vigoare de joi.

Reluarea activităților care presupun prezența față în față a elevilor se va dispune prin hotărâre a CJSU Alba, după obținerea avizului de la DSP, se arată într-un comunicat al Prefecturii Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.