Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toby Sebastian, cunoscut şi pentru rolul Trystane Martell din sediul 'Game of Thrones', va participa la East European Comic Con, din București

facebook
Toby Sebastian

Actorul Toby Sebastian, cunoscut şi pentru rolul Trystane Martell din sediul "Game of Thrones", va participa la cea de-a zecea ediţie East European Comic Con, care va avea loc, în perioada 19 - 21 mai, la complexul Romexpo din Bucureşti.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor transmis AGERPRES, artistul nu va fi un simplu invitat, ci va fi chiar gazda East European Comic Con, moderând sesiunile de Q&A cu ceilalţi invitaţi alături de un alt actor, din distribuţia "Stranger Things", care urmează să fie anunţat în următoarele zile.

Fanii vor avea şi şansa de a se fotografia, de a lua autografe de la Toby.

Toby Sebastian şi-a făcut debutul în lumea showbiz-ului ca artist interpret şi compozitor în cadrul unei emisiuni de talente. Din 2012, a început cariera sa ca actor, pentru ca în 2015 să fie distribuit în rolul lui Trystane Martell, cel mai tânăr dintre copiii lui Doran Martell, sortit să fie căsătorit, ca parte a unei alianţe politice, cu fiica lui Cercei Lannister, Myrcella Baratheon. De asemenea, Toby este fratele actriţei Florence Pugh, care a preluat ştafeta de la Scarlett Johansson pentru rolul de Black Widow, iar recent au lansat o piesă împreună.

Toby Sebastian l-a jucat, de asemenea, şi pe Andrea Bocelli în filmul biografic "The Music of Silence", alături de Antonio Banderas. Mai mult, a apărut şi în "Trading Point", lansat în 2017, avându-i drept colegi de distribuţie pe John Travolta şi Shania Twain.

Toby Sebastian se alătură la Comic Con lui Stefan Kapičić ("Deadpool"), Dan Fogler ("Fastastic Beasts"), Alexander Calvert ("Supernatural"), Dylan Sprayberry ("Man of Steel", "Teen Wolf") şi Tony Amendola ("The Mask of Zorro", "Stargate SG-1", "Once Upon A Time").

Biletele pentru autografe şi fotografii cu actorii, precum şi cele pentru acces general pot fi achiziţionate de pe tickets.comic-con.ro.

Comic Con împlineşte 10 ani şi vor fi organizate mai multe evenimente anul acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.