Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tom Brady, care a condus la victorie echipa Tampa Bay Buccaneers în Super Bowl, va fi supus unei intervenţii chirurgicale

captură TV
fotbal american

Starul Tom Brady, care a condus la victorie echipa Tampa Bay Buccaneers în Super Bowl, duminică, în finala Ligii de fotbal american (NFL), va fi supus unei intervenţii chirurgicale minore la genunchiul stâng, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Antrenorul lui Brady, Bruce Arians, a precizat pentru un ziar local că intervenţia constă într-o ''curăţare'', o operaţie de rutină la sportivii de nivel înalt.

Mai multe drumuri sunt blocate din cauza zăpezii viscolite. Vezi unde sunt probleme

Brady, care a jucat cu o protecţie la genunchiul stâng în Super Bowl, câştigat de Tampa Bay contra lui Kansas City Chiefs (31-9), a purtat apoi o atelă în timpul unei parade nautice organizate miercuri pentru sărbătorirea succesului.

Conform unor surse anonime, ESPN a precizat că operaţia era prevăzută de mult timp, pentru că Brady a jucat în acest sezon cu dureri constante, fără a avea o accidentare specifică.

La 43 de ani, Brady, cu şapte trofee NFL în palmares, şi-a consolidat statutul de cel mai mare jucător din fotbalul american, fiind desemnat pentru a cincea oară MVP în Super Bowl. El a anunţat că vrea să mai joace cel puţin un sezon.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.