Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tom Cruise şi Jake Gyllenhaal pe lista scurtă pentru `Green Lantern Corps`

tom-cruise-top-gun

Compania DC Entertainment dispune de o listă de şase actori pentru rolul lui Hal Jordan din "Green Latern Corps", printre are Tom Cruise şi Jake Gyllenhaal, dar şi Ryan Reynolds, care a mai interpretat acest rol, conform publicaţiei The Wrap., preluată de agerpres.

Tom Cruise, Joel McHale, Bradley Cooper, Ryan Reynolds, Armie Hammer şi Jake Gyllenhaal se află pe lista scurtă pentru rolul Hal Jordan din 'Green Lantern Corps'. 

Deocamdată nu au început negocieri cu actorii vizaţi pentru acest rol, conform The Wrap. DC Entertainment analizează dacă ar trebui să apeleze la Ryan Reynolds pentru a reveni în acest rol, după ce actorul a interpretat rolul principal în filmul cu supereroi "Deadpool" al rivalilor de la Marvel. 

Bradley Cooper şi Jared Leto au dat audiţii pentru filmul "Green Latern" din 2011, înainte ca rolul principal să ajungă la Reynolds. În filmul din 2011 au mai jucat Peter Sarsgaard, Blake Lively, Mark Strong şi Angela Bassett. 

Bradley Cooper poate fi văzut în producţia "War Dogs" a studiourilor Warner Bros, în timp de Jared Leto a primit rolul lui Joker, în superproducţia "Suicide Squad" a studiourilor DC Entertainment.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.