Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tom Hanks și Justin Trudeau, printre celebritățile afectate de coronavirus. Ce vedete mai sunt afectate

facebook.com
Tom Hanks

Noul coronavirus nu a ocolit celebrităţile, iar lista vedetelor afectate continuă să crească. De la Tom Hanks la Sophie Grégoire Trudeau, soţia primului ministru canadian, Covid-19 a ajuns la personalităţi din lumea divertismentului, din sport şi politică.

Vedete din toate colţurile lumii, din Australia până în Canada, au fost identificate printre victimele noului coronavirus, pentru unii dintre ei aşteptându-se în continuare confirmarea oficială, potrivit Mediafax.ro.

Citește și: Traian Băsescu îl desființează pe Ludovic Orban: E bun de dus la teatrul de comedie

Cuplul Hollywoodian alcătuit din Tom Hanks şi soţia sa, Rita Wilson a fost depistat printre victime în timpul unei călătorii în Australia.

Hanks a scris rapid pe facebook despre afecţiunea cu care se confruntă şi a povestit că el şi soţia se află în autoizolare şi urmează instrucţiunile autorităţilor.

Citește și: Anunț de ultimă oră! Din cauza epidemiei cu COVID-19, se prorogă termenul pentru plata impozitelor

Sophie Grégoire Trudeau, soţia primului ministru canadian, a fost testată miercuri şi rezultatul a confirmat prezenţa noului coronavirus. Femeia venise de la Londra unde participase la un concert umanitar. Soţul ei, Justin Trudeau a ales să se autoizoleze cu toate că nu prezenta simptome de îmbolnăvire.

Producţia seriei Netflix Riverdale a fost suspendată după ce unul dintre membrii echipei de filmare a declarat că a intrat în contact cu o persoană infectată cu Covid-19. Filmările aveau loc la Vancouver, în Canada.

Citește și: Lia Olguța Vasilescu îl liniștește pe Florin Cîțu: Nu l-aș fi votat nici daca era să mi se taie o mână!

În Statele Unite, primele vedete infectate au fost doi baschetbalişti ai echipei Utah Jazz. Rudy Gobert şi Donovan Mitchell au fost confirmaţi printre care prezintă simptome, virusul fiind testat pozitiv. Situaţia lor a deternimat NBA să suspende restul sezonului.

Tot din sport, a fost depistat printre cei infectaţi fotbalistul italian Daniele Rugani. Jucător al lui Juventus şi al naţionalei italiene, Rugani a fost anunţat miercuri că se găseşte printre cei îmbolnăviţi cu Covid-19, în ciuda faptului că tânărul în vârstă de 25 de ani nu arăta niciun fel de simptome.

Şi managerul echipei britanice Arsenal, Mikel Arteta, este una dintre personalităţile afectate, clubul său confirmând informaţia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.