Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Actorul Tom Holland surprinde pe toată lumea: 'Plec de pe social media. Este foarte dăunător pentru starea mea mentală'

Tom Holland

Tom Holland, actorul Spider-Man, a anunțat că se retrage din social media, deoarece consideră că aceasta poate fi „dăunătoare" pentru sănătatea sa mintală, potrivit BBC, informează Mediafax.

Holland, în vârstă de 26 de ani, este ultima vedetă care a discutat despre modul în care rețele precum Twitter și Instagram pot avea efecte dăunătoare.

„Nu, nu, nu: Consider că Instagram și Twitter sunt suprastimulante, sunt copleșitoare. Mă las prins și intru în spirală atunci când citesc lucruri despre mine online și, în cele din urmă, este foarte dăunător pentru starea mea mentală. Așa că am decis să fac un pas înapoi și să șterg aplicația", a anunțat actorul prin intermediul unui videoclip postat online.

Holland joacă rolul supereroului în Spider-Man: No Way Home, film pe care criticii l-au lăudat anul trecut la lansare și care a avut un succes enorm la box office.

În videoclipul, postat pentru cei 67 de milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram, Holland a profitat de ocazie pentru a promova o organizație caritabilă dedicată încurajării sănătății mentale în rândul adolescenților.

Actrița și cântăreața Selena Gomez a remarcat în urmă cu câțiva ani că social media a fost „teribilă" pentru generația ei, îndemnând oamenii să își stabilească limite de timp pentru activitatea online. Alte vedete, precum Ed Sheeran, Camila Cabello și Demi Lovato s-au retras din social media pentru anumite perioade de timp.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.