Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toma Coconea a câştigat prima etapă a celei mai dificile competiţii montane din lume, Red Bull X-Alps

toma coconea

Toma Coconea a câştigat prima etapă a celei mai dificile competiţii montane din lume, Red Bull X-Alps, cu un total de 123.7 km parcurşi - 60.95 km în alergare montană şi 59.5 km în zbor cu parapanta, anunță MEDIAFAX.

Veteranul şi dublul vicecampion al competiţiei a trecut primul linia de finish din Wagrain-Kleinarl, determinat să-şi depăşească încă o dată limitele, după excelentul timp parcurs, de 9.6 ore. Startul în cea de-a noua ediţie Red Bull X-Alps a avut loc în Piaţa Mozart din Salzburg, în uralele fanilor prezenţi, iar prima bornă a competiţiei a însumat un total de 59.1 km parcurşi în linie dreaptă între regiunile Gaisberg şi Wagrain-Kleinarl.

Citește și: Silviu Mănăstire dezvăluie cum și-au încasat ‘șmecheri de la USR’ bani de la stat! Cazul președintelui care ‘își căpușează partidul’

“ Un final de zi cu multă satisfacţie! Vă mulţumesc pentru toate gândurile bune, ne vedem dimineaţă cu forţe proaspete!”, a declarat Toma Coconea după prima zi victorioasă a competiţiei.

A noua ediţie Red Bull X-Alps 2019 are cel mai greu traseu din istoria de 16 ani a competiţiei. Cea mai dificilă competiţie din istorie are şi cele mai dificile condiţii meteo înregistrate vreodată.

Sosirea este programată, după 13 check-point-uri, la Monaco, sportivii având de parcurs un traseu de 1.138 de kilometri în zbor cu parapantă sau în alergare pe drumurile montane.

Citește și: Victor Ciutacu sare în apărarea lui Liviu Dragnea! Mesaj dur pentru liderii politici .

Noul traseu Red Bull X-Alps va face cursa extrem de dificilă atât pentru veterani, cât şi pentru începători. Noile locaţii, cum ar fi Kronplatz, Davos, Muntele Titlis din Elveţia şi regiunea de vest a Alpilor Francezi, vor scoate sportivii de pe cărările marcate ale munţilor şi le vor testa aptitudinile de navigare şi adaptabilitate de-a lungul celor 13 puncte de oprire: Salzburg - Gaisberg - Wagrain-Kleinarl - Aschau-Chiemsee - Kronplatz - Lermoos - Tiroler Zugspitz Arena - Davos - Titlis - Eiger - Mont Blanc - Saint Hilaire - Monte Viso - Cheval Blanc - Peille – Monaco.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.