Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tomac și Moise bagă bățul prin gard la USR după eșecul de la prezidențiale: 'Înțeleg că Barna a încurcat partidul'

facebook.com
tomac

Liderul PMP Eugen Tomac a spus că nu știe care va fi deznodământul votului de încredere pentru Dan Barna, însă strategia de campanie a USR a fost una greșită, iar atacurile aduse candiatului PMP i-au făcut un deserviciu. Acesta a zis că nu Paleologu l-a încurcat pe Barna, ci Barna a încurcat USR

„Nu știu ce vor decide membrii USR în ședința online, dar nu pot să nu spun că strategia lor de campanie a fost greșită total. Pentru cei din USR care afirmau că Paleogu îl încurca pe Barna, poate înțeleg că, de fapt, Barna a încurcat USR” a scris liderul PMP Eugen Tomac, vineri, pe Facebook.

Liderul PMP a afirmat că USR a lansat „atacuri agresive” în timpul campaniei lui Dan Barna, însă nu au avut un efect tocmai bun asupra rezultatului acestuia la alegeri.

O poziție similară a avut și președintele PMP București, deputatul Sebastian Moise.

Citește și: Consultare maraton în USR, după eșecul de la prezidențiale - Când va afla Dan Barna dacă va mai rămâne la conducerea partidului

„Atacurile agresive la adresa lui Theodor Paleologu nu au adus niciun rezultat. Scopul nostru a fost limpede și clar, prin candidatul propus am dorit să transmitem un mesaj de deschidere. Și asta vom continua să facem, să aducem lângă noi oameni potriviți și dornici să dăruiască din propria experiență societății românești”, a argumentat Tomac.

„PMP a reușit să-și convingă propriul electorat că merită sa ne susțină, iar pentru noi a fost o onoare să facem campanie pentru Thoader Paleologu”, a conchis liderul partidului PMP.

Theodor Paleologu, fostul candidat la prezidențiale, din partea PMP, a afirmat în trecut, în mai multe rânduri, că este uimit de violența atacurilor „useriștilor” la adresa lui.

Coform BEC, situația voturilor valabil exprimate obținute de fiecare candidat este următoarea: Klaus Werner Iohannis – 3.485.292, reprezentând 37,82%, Vasilica Viorica Dăncilă – 2.051.725, reprezentând 22,26%, Ilie Dan Barna – 1.384.450, reprezentând 15,02%, Mircea Diaconu – 815.201, reprezentând 8,85%, Theodor Paleologu – 527.098, reprezentând 5,72%, Hunor Kelemen – 357.014, reprezentând 3,87%, Ramona Ioana Bruynseels – 247. 275, reprezetând 2,75%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.