Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Jucătorul despre care Maradona a spus că este cel mai bun din istorie A MURIT: A fost bătut cu bestialitate ca să i se fure bicicleta

lumanare doliu

Fostul fotbalist argentinian Tomas Felipe ''Trinche'' Carlovich a decedat vineri în urma rănilor suferite, el fiind internat la terapie intensivă şi în comă indusă după ce a fost lovit în cap de un tânăr care i-a furat bicicleta, relatează EFE.

"A fost idolul nostru. Suntem foarte emoţionaţi. (...) Este adevărat că devenise un mit", a declarat Eduardo Bulfoni, preşedintele lui Central Cordoba, club pentru care Carlovich a jucat în mai multe perioade, scrie agerpres.ro.

Citește și: Raed Arafat avertizează: Mănușile nu fac decât să-ți dea o falsă senzatie de siguranță

Atacul asupra fostul mijlocaş, în vârstă de 74 de ani, a avut loc în noaptea de miercuri spre joi, în provincia centrală Santa Fe.

Juan Carlos ''Tate'' Lescano, fost coleg cu Carlovich la Central Cordoba, a povestit cum i-a sărit în ajutor acestuia, care a fost lovit în cap de un tânăr, a căzut şi s-a izbit cu capul de pavaj. ''Când am ajuns la el, era cu ochii deschişi, dar inconştient. A fost tot timpul inconştient până l-au dus la spital'', a spus Lescano.

Citește și: În vreme de coronavirurs, BCR majorează comisioanele! Mesajul intrat în posesia Bugetul.ro

''Tatăl meu avea o bicicletă nouă, dar acesta nu era un motiv pentru a-l agresa, din moment ce i-au fost furate alte patru biciclete vechi", a declarat fiul fostului jucător, Bruno Carlovich, la canalul 5RTV.

Carlovich era considerat un simbol pentru fotbalul din provincia Santa Fe. Deşi a evoluat în cea mai mare parte a carierei la echipe de divizie inferioară, el a fost foarte apreciat de figuri ilustre ale fotbalului argentinian, printre care Diego Maradona. Acesta i-a trimis recent un tricou cu mesajul ''Trinche, ai fost mai bun decât mine!''.

Citește și: E oficial! Guvernul permite reducerea impozitului

Carlovich (sau Karlovic) s-a născut la Rosario, în Argentina, pe 20 aprilie 1949, din părinți de origine croată. Tomas Felipe Carlovich a fost cel pe care însuși uriașul Diego Armando Maradona l-a numit „cel mai bun fotbalist din istorie”. În 1993, când se afla deja spre apusul carierei, Maradona a ajuns la Newells Old Boys, iar un ziarist local exaltat a menționat că „cel mai mare fotbalist din istorie” a ajuns acolo, la „leproși”, clubul unde, peste ani avea să fie legitimat prima oară și Messi. „Cel mai bun istorie a jucat deja la Rosario. Se numește Carlovich!”, a spus, atunci, Maradona.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.