Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, declarații HALUCINANTE, după expertiza informatică: 'Dincă era obsedat sexual'

Inquam Photos / Bogdan Danescu
gheorghe dinca

Tonel Pop, avocatul familiei Luizei, a dat, joi, declarații halucinante despre monstrul din Caracal. Potrivit ultimelor date din anchetă, după ce specialiștii au intat în telefoanele și laptopul criminalului, Gheorghe Dincă ar fi obsedat sexual.

Citește și: Oreste îl desființează pe Dan Barna: Vă arată ca purtând treningul lui Codrin Ștefănescu și pantofii de lac alb ai lui Șerban Nicolae

Avocatul a spus că anchetatorii au găsit mii de fotografii în aparatura luată din casa monstrului, iar specialiștii au rămas de-a dreptul șocați. Potrivit lui Tonel Pop, sunt fotografii cu conotații sexuale, însă nu a precizat dacă, printre acestea, sunt și poze ale Alexandrei sau Luizei.

În plus, conform declarațiilor avocatului, s-au găsit și fotografii cu anumite persoane, despre care Gheorghe Dincă va trebui să dea detalii.

Citește și: Ciudățenia din cazul de la Caracal. Ce a tranșat Gheorghe Dincă în ziua în care Alexandra a sunat la 112

”În cursul acestei zile a fost finalizată percheziţia informatică asupra unor medii de stocare, respectiv un laptop, aparat foto, două telefoane mobile şi stick-uri de memorie, în prezenţa inculpatului şi a  apărătorului din oficiu, urmând ca datele obţinute să fie prelucrate analitic de către specialişti din cadrul Biroului tehnic de coordonare a activităţilor de specialitate din cadrul DIICOT împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul DCCO-IGPR”, anunţă DIICOT într-un comunicat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.