Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tonel Pop, cerere pentru DIICOT după informațiile lui Cumpănașu: 'Trebuie să meargă pe fir'

knd.ro
tonel pop

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, susține că o să transmită o solicitare la DIICOT pentru a vedea întregul filmuleț anunțat de Alexandru Cumpănașu, în care ar apărea Luiza Melencu.

Citește și: BREAKING - Cumpănaşu anunţă că Luiza Melencu a fost găsită. Reacţia mamei Luizei la imagini - VIDEO

„DIICOT-ul a făcut o corespondență cu Italia. A dat și un comunicat. Trebuie să vedem și această pistă. Trebuie să vedem filmulețul neprelucrat. O să trimit o cerere în acest sens la DIICOT. Nu știu cum o să reacționeze. Nu știu de ce domnul Cumpănașu nu pune la dispoziție filmulețul. De ce nu merge la DIICOT cu filmarea. DIICOT-ul deja este la curent din moment ce a dat un comunicat. Următorul pas este să invetigheze. Ei trebuie să meargă pe fir și să vadă dacă nu cumva este ceva adevărat. Datele arată că aceste informații ar avea un anumit interes. Totuși nu trebuie neglijată această informație”, a spus Tonel Pop la România TV.

Unchiul Alexandrei Măceșanu, Alexandru Cumpănașu, a prezentat familiei Melencu o filmare în care ar apărea Luiza Melencu. Imaginile ar fi surprinse în Italia, la Genova. Filmulețul ar avea aproximativ două minute.

Alexandru Cumpănașu candidează la alegerile prezidențiale, care vor avea loc duminică.

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce o altă adolescentă din zonă, Alexandra Măceșeanu, a fost dată dispărută, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.