Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toni Kroos și Luka Modric, mesaje emoționante la plecarea lui Casemiro de la Real Madrid

www.gettyimages.com
modric kroos casemiro

Brazilianul Casemiro a plecat de la Real Madrid la Manchester United și astfel se distruge cea mai de succes tripletă de mijlocași din istoria fotbalului. Colegii lui Casemiro, Luka Modric și Toni Kroos, au ținut să transmită mesaje speciale pentru fostul lor coleg.

"Cu tine, dragul meu Casemiro, era imposibil să nu transpir... în orice situație. Pentru că nu ne lăsai să ne relaxăm nici măcar în baia turcească. Să stau acolo cu tine a fost un chin: aveai mereu acolo biciclete și greutăți pregătite.

Acesta este un anunț pe care noii tăi colegi trebuie să-l cunoască. Pentru că la tine până și baia turcească era o sală de sport... și le lași oamenilor răgaz să se întindă doar când e timpul să facă abdomene. O să-mi fie dor de tine. Ești un profesionist exemplar și un jucător de top. Un mare luptător, care m-a salvat de mai multe ori.

Dar, mai presus de toate, o să-mi fie dor de un om bun. Am făcut istorie, omule! A fost o perioadă legendară. Acum drumurile noastre sportive se despart, dar prietenia noastră rămâne. Te asigur. Iți doresc numai bine, ne vedem curând. Mult noroc. Al tău, Tony", a fost mesajul lui Kroos pentru Casemiro, conform Marca.

La rândul său, Luka Modric i-a explicat lui Casemiro să se uite în urmă cu mândrie, pentru că împreună au realizat ceva unic în istoria fotbalului.

"Dragă Case, încă îmi amintesc debutul tău cu clubul nostru... Ce nervos erai! Ți-am cerut să fii calm și acum mă gândesc și văd cum a ieșit. Tot ce ai realizat! A fost și primul meu sezon și niciunul dintre noi nu și-a putut imagina ce ne rezervă fotbalul. Ai devenit un adevărat lider. Ai luptat pentru colegii tăi și pentru Real Madrid.

Ne vom aminti mereu. Am câștigat multe împreună, dar păstrez momentele pe care nimeni nu le vede. Munca de zi cu zi în Valdebebas. Și mai ales cu glumele tale, pentru că ai fost mereu bine dispus, chiar și în momentele de tensiune sau când au fost eșecuri. Râsetele alea cu tine mi-au dat liniște sufletească. Ai fost cel mai bun bodyguard din lume.

O să-mi fie dor de tine, dar îți doresc numai bine. Este ceea ce merită un profesionist și o persoană ca tine. Mulțumesc pentru tot și mult succes, prietene!", a fost scrisoarea de adio semnată de Luka Modric.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.