Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Top 10 cele mai căutate întrebări pe Google despre criptomonede

zf.ro
bitcoin criptomonede

Ceea ce oamenii ajung să caute pe Google oferă informații brute asupra mentalității reale, dezvăluind adesea interesul, frica și gama de alte emoții despre un anumit subiect. Pentru a identifica sentimentul investitorilor în mijlocul unei piețe urs care încă nu își găsește fundul, am săpat adânc în web pentru a afla cele mai căutate întrebări pe Google despre criptomonede.

Primele 10 căutări Google legate de criptomonede descoperă o creștere a curiozității în rândul investitorilor generali – reprezentate de „De ce”, „Ce este” și „Cum”. Să trecem prin cele mai multe căutări Google legate de cripto, de la cel mai mare la cel mai mic, conform cointelegraph.com.

Ce este criptomoneda

Chiar și după treisprezece ani de perturbare a finanțelor tradiționale, cea mai populară întrebare pe care investitorii generali o pun pe Google este „Ce este criptomoneda”.

Acest lucru indică decalajul - și un domeniu vast - în educarea maselor despre criptomonede. Cu toate acestea, în ciuda conflictului de interese evident, cripto-antreprenorii de pe tot globul își lasă deoparte diferențele și sunt de acord că educarea maselor despre criptomonede poate servi ca un catalizator pentru adoptarea generală.

Ce este cripto

A doua întrebare cea mai căutată pe Google despre criptomonede este, în mod surprinzător, doar o iterație a întrebării de top, care spune: „Ce este criptomonedele”. Întrebarea a înregistrat un VB de 54.000, care, atunci când este combinat cu predecesorul său, întărește argumentul pentru educarea maselor despre criptomonede.

Cum să investești în criptomonede

Pe locul al treilea pentru cele mai populare căutări Google apare prima întrebare legată de investiții, „Cum să investești în criptomonede”. Cu un VB de 44.000, întrebarea arată un interes în creștere pentru investițiile cripto, în ciuda pieței urs prelungite.

Cuvintele cheie evidențiază, de asemenea, necesitatea simplificării procesului de investiție în criptomonede. Acest lucru implică o reproiectare a platformelor de tranzacționare pentru a le face mai intuitive pentru noii investitori care trec de la finanțarea tradițională.

Ce este crypto mining

Ocuparea celui de-al patrulea loc cu un GV de 37.000 este o căutare pe Google, care este, în mod surprinzător, cea mai naturală progresie pe care o ar avea-o atunci când aflați în profunzime despre ecosistemul cripto – „Ce este cripto miningul”.

Investitorii cu o înțelegere de bază a ecosistemului cripto tind să încerce minerit ca mijloc de a obține venituri pasive prin criptomonede. Gândul de a reutiliza un computer vechi pentru a câștiga criptomonede prin sprijinirea rețelei este o căutare populară, relevantă din primele zile ale criptomonedelor. Cu toate acestea, platformele de exploatare de pe raft le-au permis minerilor începători să considere miningul cripto ca pe o carieră viabilă.

Citește și Moarte lui John McAfee este învăluită în controverse: Am plătit oamenii să pretind că sunt mort, dar nu sunt mort. Ești a treia persoană care știe

Cum să cumpărați criptomonede

Având în vedere popularitatea în creștere a criptomonedelor, căutarea „Cum să cumpăr criptomonede” ocupă a cincea poziție ca cele mai căutate cuvinte cheie legate de criptomonede pe Google. GV-ul de 36.000 arată interesul evident pentru achiziționarea de criptomonede.

Piețele ursare sunt adesea văzute ca termene perfecte pentru realizarea de investiții cu randament ridicat. Având în vedere scăderea prețurilor, investitorii existenți și noii se află într-o cursă pentru a identifica astfel de investiții, pe măsură ce piața se pregătește să se redreseze într-un curs de viteză.

De ce se prăbușește cripto-ul

Impactul piețelor urs prelungite s-a infiltrat în principalele căutări pe Google, în timp ce investitorii încearcă să găsească răspunsuri la întrebarea „De ce se prăbușește cripto-ul”. Piața urs din 2022 s-a dovedit a fi catastrofală pentru mai multe ecosisteme cripto, a șters milioane de dolari peste noapte. Ca urmare, căutarea pe Google a reprezentat un VB de 33.000.

Căderea liberă continuă a prețurilor, împreună cu niciun sprijin evident pentru a amortiza căderea, a generat un sentiment negativ al investitorilor din întreaga lume. Cu toate acestea, în ciuda pierderilor, inflația din finanțele tradiționale i-a forțat pe investitori să reconsidere bitcoin ( BTC ) și alte criptomonede populare ca protecție împotriva epuizării puterii de cumpărare.

Cum funcționează criptomoneda

O întrebare esențială adresată de investitorii de astăzi – „Cum funcționează criptomoneda” – este a șaptea cea mai căutată întrebare pe Google despre criptomonede, cu un VB de 27.000.

În urma pierderilor masive, publicul larg a devenit diferit în ceea ce privește funcționarea interioară a unui proiect cripto. Înțelegerea modului în care funcționează criptomonedele (sau un anumit proiect cripto) ajută la descoperirea riscurilor ascunse ale investițiilor.

De ce cripto este jos

Având în vedere că proiectele populare, cum ar fi Polygon, fac titluri consistente pentru întreruperile serviciilor, publicul larg se întreabă: „De ce criptografiile sunt scăzute”, rezultând un GV de 21.000.

Având în vedere că proiectele sunt forțate să oprească retragerile și blocarea fondurilor din diverse motive, investitorii tind să găsească răspunsuri pe internet. Această căutare care se află în top 10 arată creșterea fără precedent a închiderii serviciilor. Serviciile premature și închiderile blockchain sunt principalii factori ai sentimentului negativ al investitorilor.

Cum se creează o criptomonedă

Pentru mulți, ideea de a crea, comercializa și vinde propria criptomonedă pare mai bună decât a investi în ceva creat de alții. „Cum se creează o criptomonedă” este al nouălea termen cel mai căutat de Google în spațiul cripto, cu un VB de 14.000.

Off-the-services permit acum oricui să-și lanseze propriile jetoane. Cu toate acestea, simpla lansare a unei criptomonede fără a urmări un caz de utilizare este destinată să eșueze pe termen lung.

Cum să tranzacționezi criptomonede

Ultimul în topul celor 10 întrebări Google este „Cum să tranzacționați criptomonede”, cu un VB de 13.000. Investitorii continuă să caute noi modalități de tranzacționare cu criptomonede, în ciuda popularității în creștere a criptomonedelor.

Pe baza jurisdicțiilor, platformele cripto au început să ofere servicii adaptate pentru a îndeplini cerințele de reglementare ale regiunii. Drept urmare, investitorii trebuie să cerceteze pentru a identifica cele mai potrivite platforme pentru tranzacționarea criptografică, asigurând în același timp conformitatea cu legile locale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.