Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP 5 dorințe pe care nu ar trebui să ți le faci în noaptea de Revelion

Radu Pop
Isai Hernandez / imageBROKER / Profimedia
dorinte anul nou

Anul Nou este o perioadă de miracole incredibile, de vise și de formulare de dorințe. Cu toate acestea, există câteva subtilități de care trebuie să se țină cont pentru a nu perturba armonia împlinirii dorințelor. Iată care sunt dorințele pe care ar fi bine să nu plănuiești să le faci în această noapte magică.

Ce dorințe nu ar trebui să îți pui niciodată în noaptea de Anul Nou?

1. Nu face dorințe pentru alții

Dorințele pentru cei dragi sunt adesea impregnate de bune intenții. Cu toate acestea, a face dorințe pentru alții poate avea ca rezultat faptul că acestea nu se vor împlini sau nu se vor împlini în cel mai bun mod posibil. Este mai bine să lăsăm tuturor libertatea de alegere și dorințele și să ne concentrăm pe ale noastre.

2. Evitați limbajul negativ

Este important să vă formulați dorințele în mod pozitiv. Folosind particula "nu", riscăm să atragem ceea ce nu ne dorim. De exemplu, în loc de "Nu vreau să mă îmbolnăvesc", este mai bine să spunem "Vreau să fiu sănătos". Limbajul pozitiv întărește intenția și creează energie pozitivă pentru a îndeplini dorința.

3. Nu le dorești răul celorlalți

Ajunul Anului Nou nu este un moment pentru răzbunare sau dorințe negative. Dorințele îndreptate spre nefericirea altora se pot întoarce la tine. Este mai bine să le dorești tuturor înțelepciune, înțelegere, încredere în sine, care îi vor ajuta să devină mai buni, și nu să le faci rău.

4. Nu fiți prea specific cu privire la dorințele voastre

Dorința de a obține un anumit loc de muncă sau de a întâlni o anumită persoană s-ar putea să nu fie atât de atractivă pe cât te așteptai. Este mai bine să te concentrezi pe ceea ce vrei să obții din situația sau relația respectivă decât să te concentrezi pe detalii specifice.

5. Nu vă limitați la dorințele de bogăție

A dori o sumă exactă de bani poate limita opțiunile potențiale. Este mai bine să îți stabilești dorințele la un nivel mai înalt, permițând universului să îți ofere mai mult decât te așteptai.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.