Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP audienţe TV în luna august. O nouă rocadă la vârf

televiziune

Cifrele de audienţă ale televiziunilor pe luna august arată schimbări minore faţă de luna iulie. După o premieră absolută, cu Antena 1 pe primul loc, PRO TV a revenit în augut în fruntea clasamentelor de audiență.

În luna august 2015, PRO TV a înregistrat la nivel național o audiență medie de 407.000 telespectatori/minut, față de 406.000 telespectatori/minut în luna anterioară, fiind și singurul post comercial cu o ușoară creștere față de iulie. În TOP 10 mai există un post care a înregistrat creștere, postul de știri România TV.

Totuși, PRO TV nu recuperează din cei circa 300.000 de telespectatori pierduți la nivel național în 3 luni, iar revenirea sa pe locul 1 se datorează scăderii înregistrată de Antena 1: 389.000 de telespectori/ minut în medie la nivel național în august față de 418.000 de telespectori/ minut în medie la nivel național în iulie. PRO TV a avut cea mai mare variație negativă de audiență în lunile iunie și iulie, ajungând astfel să aibă în două luni cu aproape 300.000 de telespectatori/ minut mai puțin la nivel național, potrivit reportervirtual.ro.

Clasamentul din tabelul următor, pentru luna AUGUST 2015, a stabilit locurile în funcție de ratingul înregistrat pe tot publicul de la nivel național:

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.