Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP CINEMA Comedia "Boo! A Madea Halloween", în fruntea box-office-ului nord-american

film

Comedia "Boo! A Madea Halloween" s-a instalat în fruntea box-office-ului nord american, în primul week-end de proiecţii în cinematografe, potrivit datelor provizorii oferite duminică de compania Exhibitor Relations şi citate de AFP. 

Pelicula, de şi cu Tyler Perry, despre Halloween-ul ciudat petrecut de o doamnă în vârstă, a avut încasări de 27,6 milioane de dolari în primul său week-end pe ecrane. 

Pe locul al doilea regăsim filmul de acţiune "Jack Reacher: Never Go Back", cu Tom Cruise în rolul unui bărbat care încearcă să afle adevărul despre o conspiraţie guvernamentală, cu încasări de 23 de milioane de dolari. 

Locul al treilea este ocupat de filmul de groază "Ouija: Origin of Evil", cu 14 milioane obţinute în primul weekend în cinematografe. În această continuare a "Ouija" (2014), o familie organizează false sesiuni de spiritism... până în momentul în care un adevărat spirit rău pune stăpânire pe fiica cea mică. 

Poziţia a patra este ocupată de "The Accountant", o peliculă despre un contabil care ascunde un secret întunecat, cu Ben Affleck în rolul principal şi cu încasări de 14 milioane de dolari. Per total, pelicula a obţinut 47,9 de milioane de dolari în două săptămâni de proiecţii în cinematografe. 

Thriller-ul psihologic "The Girl on the Train" ocupă poziţia a cincea în acest clasament, cu încasări de 7,2 milioane de dolari, dintr-un total de 58,9 de milioane obţinut în trei săptămâni. Filmul, bine primit de critici, urmăreşte dispariţia unei tinere femei şi încercarea alteia de a o găsi, într-o atmosferă plină de mister.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.