Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

TOP CINEMA Thriller-ul "Don't Breathe" se menţine în fruntea box-office-ului nord-american

film

Thriller-ul "Don't Breathe" se menţine în fruntea box-office-ului nord-american pentru a doua săptămână consecutiv, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de către compania Exhibitor Relations şi preluate de către AFP. 

Filmul, cu încasări de 15,7 milioane de dolari în această săptămână şi 51,4 de milioane în total de la lansarea în Statele Unite şi Canada, are în centru un trio de prieteni care intră prin efracţie în casa unui orb, gândindu-se că vor scăpa cu uşurinţă, însă aventura lor se transformă într-un coşmar. 

Pelicula, care a primit cronici elogioase în SUA, face parte dintr-o nouă generaţie de filme de groază cu buget redus, menite să conteste supremaţia super-producţiilor hollywoodiene, prin preferinţa pentru o artă a suspansului de şcoală veche. 

Pe locul al doilea regăsim blockbuster-ul "Suicide Squad", avându-i în distribuţie pe Will Smith, Jared Leto şi Margot Robbie, cu încasări de 10 de milioane de dolari, dintr-un total de 297,4 de milioane în cinci săptămâni, şi un subiect inspirat din universul benzilor desenate. 

În poziţia a treia urcă "Pete's Dragon", o producţie Disney, de pe locul al şaselea în urmă cu o săptămână, cu încasări de 6,5 milioane de dolari şi un total de 64,2 milioane de dolari de la lansarea în cinematografe. 

Filmul de animaţie "Kubo and the Two Strings", a cărei acţiune este plasată într-un sat din Japonia medievală, ocupă în acest top poziţia a patra, cu aproape 6,5 milioane de dolari încasaţi şi un total de 34,3 de milioane în trei săptămâni. 

Pe locul al cincilea regăsim un alt film de animaţie "Sausage Party", care narează problemele existenţiale ale unui cârnat, obţinând 5,3 milioane de dolari în acest weekend şi 88,3 de milioane în total după patru săptămâni de proiecţii în cinematografe.AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.