Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Topul celor mai parșive zodii, capabile de orice pentru a-și atinge scopurile murdare

ego.ro
zodii-zodie-zodiac

Unele persoane sunt în stare de a face orice pentru a-și atinge țelurile. Nu este neapărat un lucru rău, atâta timp cât sunt respectate regulile morale și este păstrat un anumit nivel de respect față de celelalte persoane cu care te „lupți” pentru a ajunge acolo unde îți dorești.

Cele mai parșive semne zodiacale

Berbec

Înclinați în mod firesc spre alcătuirea propriilor reguli, Berbecii nu vor respecta întotdeauna ceea ce alți oameni consideră limite morale. Spre deosebire de alte semne din această listă, acești nativi au propriul lor simț rigid al onoarei și moralității, scrie imapct.ro.

De asemenea, ei nu au fost niciodată bun la respectarea regulilor de dragul respectării regulilor. Vor analiza regulile și le vor respecta numai dacă sunt de acord cu ele. Regulile care pot fi încălcate vor fi cu siguranță încălcate de Berbeci.

Fecioară

Oricât de fermecătoare și minunate sunt Fecioarele, ele pot fi egoiste și superficiale. Uneori pot face lucruri pe care alți oameni le-ar putea simți reprobabile.

Aceste semne zodiacale vor face orice să obțină ceea ce își doresc cu adevărat, chiar dacă asta înseamnă să mintă sau să înșele. De cele mai multe ori pot afișa sentimente false doar pentru a scăpa basma curată.

Balanță

Balanțele pot fi inconsecvenți și își pot schimba codul moral pentru a se potrivi nevoilor lor la momentul respectiv. Într-o clipă, nu ar minți niciodată, în următoare, îți spun o poveste grozavă doar pentru a te convinge că ei au dreptate, chiar dacă nu este adevărat.

Fac doar ce vor și ce le convine. Dacă nu le plac regulile, nu le vor respecta. Nu se gândesc niciodată la consecințe și dacă acțiunile lor îi poate afecta pe cei din jur. Codul lor moral fluctuează și se poate schimba rapid.

Scorpion

Nativii din această zodie tind să fie impulsivi și nesăbuiți, ei nu iau întotdeauna în considerare modul în care consecințele acțiunilor lor îi vor afecta pe alții, la fel ca și Balanțele.

Uneori au probleme cu respectarea regulilor și nu sunt grozavi în ceea ce privește autodisciplina. Fac doar ce vor și dacă asta contravine unui fel de cod moral sau obligație, sunt de acord cu asta.

Gemeni

Vor face orice pentru a atrage atenția pe care o doresc. Mintea lor răutăcioasă se poate gândi la mai multe moduri de a juca urât și de a-și arunca adversarii în noroi, într-un mod foarte distructibil, potrivit impact.ro.

Gemenii nu vor pierde nicio șansă de a deveni faimoși, chiar dacă asta înseamnă că trebuie să încalce toate regulile din lume. Te vor face să crezi că sunt cu adevărat dulci și buni, în timp ce plănuiesc să te doboare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.