Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Topul celor mai savuroase băuturi alcoolice pe care sa le încerci în premieră toamna aceasta!

stiripesurse.ro
alcool pahar bautura

Sosirea anotimpului rece îți oferă ocazia de a petrece mai mult timp în confortul propriei case, unde te poți bucura de numeroase activități și exerciții interesante și antrenante. Astfel, ai ocazia de a descoperi hobby-uri noi și, poate chiar, o băutură preferată!

În cazul în care ai nevoie de puțină inspirație, iată cum ar arăta topul celor mai savuroase băuturi alcoolice pe care le poți încerca pentru prima dată în acest sezon! Mai mult, toamna este lungă, motiv pentru care ai ocazia să experimentezi cât mai multe sortimente, gusturi și texturi până le identifici pe cele care îți plac!

Rose Mary – Lichior cu aromă de amandină

Una dintre cele mai plăcute activități pe care le poți desfășura în timpul sezonului rece este reprezentată de coacere unei  prăjituri, timp în care te poți relaxa și încălzi în bucătărie alături de cineva drag ori ascultând un podcast bun. Singurul lucru care lipsește din această combinație este lichiorul cu aromă de amandină, dulce și intens, care îți va aminti de minunatul desert din copilărie.

Brandul Rose Mary este deținut de compania Grandis, iar lichiorul cu aromă de amandină este adus în premieră pe piața din România. Printre senzațiile cu care te va surprinde acest sortiment este un gust seducător de rom, dulceață de vișine și cacao. În plus, îl poți folosi pentru a prepara numeroase alte combinații de bauturi alcoolice!

Macallan – Quest Scotch Single Malt Whisky

Pasionații de whisky au ocazia de a descoperi o nouă variantă de băuturi alcoolice, oferită de distileria scoțiană The Macallan. Unul dintre cei mai mari producători de whisky din lume lansează Quest, invitația de a porni într-o experiență unică, ce te va purta în universul single malt-ului rafinat.

Sortimentul Quest este maturat în patru tipuri diferite de butoaie, precum butoaie din stejar european și american asezonate cu sherry, butoaie de de tip hogshead, dar și butoaie de bourbon american.

Deși îl poți utiliza pentru a prepara diferite băuturi alcoolice ideale pentru vremea rece (Hot Toddy sau Apple Cider Cocktail sunt doar două sugestii), ar fi păcat să nu savurezi acest whisky pe cont propriu. Astfel, te vei putea bucura în voie de aroma de mere coapte și citrice, completată de note subtile de nucșoară și scorțișoară!

content-image

Balla Geza – Kolna Cabernet Franc 2018

Ce poate fi mai plăcut decât o seară petrecută în casă, cât timp afară viscolește, iar tu savurezi un pahar de vin roșu românesc, produs în podgoria situată în apropierea Aradului? Denumirea colecției Kolna este inspirată de vechile clădiri din zonă, cunoscute drept kolne. Astfel, vei descoperi gustul local al unui vin Cabernet Franc roșu-rubiniu, cu arome de fructe de negre și lemn condimentat cu piper roșu.

G. H. Mumm – Cordon Rouge Sampanie Brut

Noul sortiment lansat de compania cu o experiență de aproape două sute de ani în domeniu, Casa G. H. Mumm, este ideal pentru a sărbători micile plăceri ale vieții. Cordon Rouge este cea mai bună alegere pentru cei care vor să se bucure de prospețimea și efervescența unei băuturi alcoolice asociate cu opulența și vremurile bune.

Totodată, varianta Cordon Rouge Gift Box este ideală pentru a fi oferită drept cadou cuiva care își sărbătorește aniversarea în lunile de toamnă și chiar pentru a fi savurată cu ocazia sărbătorilor de iarnă!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.