Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Topul producătorilor de smartphone-uri cu Android în funcţie de încrederea în brand. Cine ocupă primul loc

idevice.ro
samsung 20 s fe

Counterpoint Research a publicat “Trust Rankings”, o ierarhie a brandurilor de smartphone-uri cu Android în funcţie de încrederea pe care producătorii o reprezintă, ierarhie realizată prin analizarea mai multor criterii, inclusiv din zona de enterprise.

Compania de analiză Counterpoint Research a realizat “Trust Rankings” analizând patru criterii importante pentru smartphone-uri: software-ul la zi, update-urile de securitate, calitatea construcţiei şi capacităţile de business, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Nicușor Dan își primește binecuvântarea din SUA: întâlnire cu ambasadorul american

Pe primul loc în topul în care se regăsesc 10 producători de smartphone-uri cu Android se află Nokia. Brandul celor de HMD punctează cel mai bine la mai multe categorii analizate.

Toate dispozitivele Nokia analizate de Counterpoint Research, în număr de 20, sunt la zi cu update-urile de sistem şi de securitate. Acelaşi lucru este valabil şi pentru producătorul de pe locul 2, OnePlus, însă în cazul acestuia au fost analizate 7 dispozitive.

Nokia are scor maxim şi în ceea ce priveşte zona de enterprise, urmată tot de OnePlus, care a bifat 90% din aspectele urmărite la această categorie.

Citește și: Atac sângeros în oraşul canadian Quebec - 7 victime! Poliţia a anunţat că a arestat un suspect

Samsung, cel mai mare producător de smartphone-uri la nivel mondial, vine abia pe locul 3, cu un procent de 89% din dispozitive aflate la zi cu update-urile de sistem şi de securitate.

Ierarhia completă este următoarea: Nokia, OnePlus, Samsung, RealMe, Xiaomi, Huawei, Oppo, Lenovo, LG şi Vivo.

Counterpoint Research menţionează că, pe fondul pandemiei, construcţia şi rezistenţa smartphone-urilor au devenit mai importante în evaluarea telefoanelor, în condiţiile în care oamenii şi le schimbă acum mai rar. Ciclul mediu de înlocuire a unui telefon a crescut la 30 de luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.