Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tori Amos va lansa albumul „Ocean to Ocean” la finalul lunii octombrie

https://www.rollingstone.com/music/music-news/tori-amos-new-album-ocean-to-ocean-1228391/
tori amos

Cântăreaţa şi compozitoarea americană Tori Amos va lansa albumul de studio „Ocean to Ocean” pe 29 octombrie, prin Decca Records, a anunţat luni compania, potrivit news.ro.

Descris ca „un disc sensibil”, noul album are ca bază pandemia şi atacul de la Capitoliu, fiind o revenire la tipul de instrospecţie recunoscut în albumul ei de debut „Little Earthquakes”, apărut în 1992.

În comunicatul emis de casa de discuri, Tori Amos a transmis: „Este un album despre pierderile voastre şi despre cum le faceţi faţă. Din fericire, când ai trăit suficient de mult, poţi recunoaşte că nu te simţi mama care voiai să fii, soţia, artistul care voiai să fii. Am descoperit că, pentru a schimba asta, trebuie să scrii de unde te afli. Mă aflam în propriul iad, aşa că mi-am spus «Deci, de aici scrii - ai mai făcut-o»”.

„Toţi am avut momente care ne-au putut dărâma”, a continuat ea. „Acest disc stă cu voi acolo unde vă aflaţi, mai ales dacă sunteţi într-un loc al pierderii. Sunt fascinată când cineva trece printr-o tragedie şi de modul în care depăşeşte durerea. Acolo e aurul. Când cineva chiar se află în punctul acela, gândindu-se «Sunt terminat», cum ajungi la persoana aceea? Uneori nu e vorba despre o pastilă sau două shot-uri de tequila. Este vorba despre a sta în mizerie împreună. O să ne întâlnim în mizerie”, a mai spus ea.

Citește și: RAPORT BOMBĂ privind ASASINATUL EXPLOZIV de la ARAD-Angajați MApN ce ar putea face parte din anturajul...

În luna iulie a acestui an, Amos a anunţat un turneu european pentru 2022 şi un nou album, fără a dat detalii despre acesta. Seria de concerte este programată să debuteze la Berlin, pe 16 februarie, şi cuprinde show-uri în Polonia, Austria, Elveţia, Italia, Franţa, Olanda, Danemarca, Norvegia, Belgia, Marea Britanie şi Irlanda.

Cel mai recent album al lui Tori Amos este „Native Invader”, apărut în 2017.

Mai recent, în mai 2020, ea a lansat cartea de memorii „Resistance”, care explorează cele trei decenii de carieră muzicală a ei.

Myra Ellen Amos, născută pe 22 august 1963, în Carolina de Nord, este cântăreaţă, pianistă şi compozitoare. A fost liderul formaţiei Y Kant Tori Read, în anii 1980. A debutat solo cu albumul „Little Earthquakes”, în 1992, şi este recunoscută pentru piese precum „Crucify", „Cornflake Girl", „Caught a Lite Sneeze" şi „Hey Jupiter".

Nominalizată de opt ori la premiile Grammy, Tori Amos a fost inclusă în 2012 în North Carolina Music Hall of Fame. Cunoscută pentru proiectele sale umanitare, ea este co-fondator al RAINN, organizaţie care luptă împotriva abuzurilor sexuale. Artista a concertat de două ori la Bucureşti, în 2007 şi 2014.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.