Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Torje: 3-0 e dureros, însă le ducem pe toate, ni le asumăm. Sunt convins că nu vom retrograda, în play-out vom fi una dintre cele mai puternice echipe

prosport.ro
Gabriel Torje

Fotbalistul dinamovist Gabriel Torje a declarat, duminică seară, după meciul cu FCSB, scor 0-3, că acest rezultat este dureros, dar el şi colegii săi trebuie să şi-l asume. Torje a precizat că este convins că Dinamo nu va retrograda, potrivit news.ro.

“E greu când primeşti gol în primul minut. Şi în 10 oameni am avut câteva oportunităţi. Jocul s-a rupt la cartonaşul roşu. 6-0 atunci, acum 3-0 clar e dureros, însă le ducem pe toate, ni le asumăm. Mergem mai departe şi sunt convins că nu vom retrograda.

Noi am intrat în istorie cu un lucru negativ, cu acest 9-0 la general în două meciuri. Orice derbi pierdut este de tristă amintire.

Citește și: AUTODETONAREA primarului din Bratovoești îl BAGĂ în CORZI pe Claudiu Manda

Sperăm să se facă cât mai repede stadionul cel nou, să jucăm pe un stadion plin, să treacă această pandemie şi să jucăm cu stadioane pline, indiferent dacă în momentele grele suporterii ne ceartă. Sper cât mai curând să adunăm puncte. Eu personal sunt convins că în play-out vom fi una dintre cele mai puternice echipe”, a spus Torje la posturile care transmit Liga 1.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 3-0 (1-0), echipa Dinamo, într-un meci din etapa a XXIII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor, în care gazdele au jucat în inferioritate numerică din minutul 35. Au marcat Oct. Popescu ‘2, Ianis Stoica ’75 şi Oaidă ’82.

În minutul 35, de la Dinamo a fost eliminat Răuţă, el primind al doilea cartonaş galben.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.