Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Torje, înainte de meciul cu FCSB: 'Îmi era dor de un derby, mai ales că e vorba de o calificare de care avem nevoie în play-off'

www.looktv.ro
Gabi Torje Dinamo

Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, sâmbătă, că îi era dor de derby cu FCSB, mai ales că pentru Dinamo are o miză importantă, calificarea în play-off-ul Ligii I.

"Normal trebuie să fim încrezători că jucăm în faţa propriilor suporteri, suntem Dinamo, echipă valoroasă şi trebuie să arătăm asta mâine. Îmi era dor de un derbi, mai ales că e vorba de o calificare de care avem nevoi în play-off. Cred că moralul lor este ridicat după victoria cu Lazio, noi ne respectăm adversarul, dar sperăm să ne impunem. Nu cred că un singur jucător poate face diferenţa. O victorie cu FCSB ne va duce în play-off 90 la sută, mi-aş dori un stadion plin, pentru că punând presiune pe adversari li se mai taie din elan după victoria din Liga Europa. Am văzut meciul lor, au făcut un joc bun, un presing bun, dar nu ne interesează ce vor face ei în Liga Europa. În derbi nu mai contează poziţia în clasament, noi suntem Dinamo, avem cea mai frumoasă galerie din ţară şi trebuie să se teamă de galeria noastră şi de faptul că vom juca cu inima şi sufletul 95 de minute", a declarat Torje, într-o conferinţă de presă, conform News.ro.

Partida Dinamo – FCSB, din etapa a XXV-a a Ligii I, va avea loc duminică, de la ora 20.45, pe Arena Naţională.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.