Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Gest de solidaritate în faţa războiului: Cel mai mare oraș din Canada redenumește zona din fața consulatului rus 'Piața Ucrainei Libere'

wikipedia
toronto

Orașul Toronto redenumește zona din fața consulatului rus „Piața Ucrainei Libere.” Primarul din Toronto, John Tory, a declarat pe 20 martie că speră ca celor care intră în consulatul rus să li se amintească de „atrocitatea a ceea ce se întâmplă cu această invazie ilegală, criminală” din Ucraina.

Nu este singurul primar care ia o astfel de decizie. La începutul lunii martie, coaliția care conduce capitala Letoniei, Riga, a convenit să schimbe numele străzii pe care se află ambasada Rusiei în „Strada Ucrainei Independente”.

De asemenea, capitala Lituaniei,Vilnius, a informat că urmează să schimbe numele străzii pe care se află centrul ambasadei Rusiei şi o va numi „Eroii Ucrainei”

„Toți cei care vor scrie ambasadei vor trebui să se gândească la victimele agresiunii ruse și la eroii Ucrainei”, a scris primarul orașului Vilnius, Remigijus Simasius, pe pagina sa de Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.