Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tot mai mulți pacienți cu Covid la Timișoara: Se deschide și Spitalul CFR

Twitter
covid 19 coronavirus

La Timișoara se deschide și Spitalul CFR pentru pacienții infectați cu noul coronavirus, în condițiile numărului tot mai mare de pacienți diagnosticați cu SARS CoV-2, anunță MEDIAFAX.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad anunța că 5 pacienți din Timiș diagnosticați cu SARS CoV-2 sunt așteptați, marți seara, în Secția de Boli Infecțioase COVID-19 din Arad.

Citește și: Tătaru: ‘Vom avea două săptămâni dificile. Suntem într-un moment pandemic, de creștere progresivă a numărului de cazuri’

„Comitetul Național pentru Situații de Urgență a contactat, sâmbătă, conducerea spitalului în vederea preluării unor pacienți pozitivi, în cazul în care secțiile COVID-19 din Timișoara nu vor mai avea suficiente locuri. Conducerea spitalului a fost informată de către directorul DSP Arad că pacienții vor ajunge în jurul orei 19.00.”, era anunțul inițial al spitalului din Arad.

Apoi, reprezentanții acestuia au anunțat că, din cauza numărului tot mai mare de pacienți diagnosticați cu SARS CoV-2, la Timișoara s-a deschis și Spitalul CFR pentru pacienții confirmați, astfel că cei 5 pacienți din Timiș nu vor mai ajunge la Arad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.