Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Toţi cei care aleg să trateze cu dispreţ domeniul public sunt amendaţi', spune primarul Băluţă despre şoferi care forţează barierele parcărilor din Sectorul 4

parcare

Primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, a publicat, duminică, imagini cu şoferi care forţează barierele la intrarea în parcările din Sectorul 4, provocând distrugeri. ”Evident că toţi cei care aleg să trateze cu dispreţ domeniul public sunt amendaţi”, a anunţat primarul, potrivit news.ro.

Daniel Băluţă a postat, duminică, pe Facebook, un mesaj intitulat ”Bariere distruse în parcările publice din Sectorul 4”.

În imagini se vede cum unii şoferi forţază barierele la intrarea în parcări, fie ridicându-le, fie intrând direct în ele.

”Vrem să ne bucurăm cu toţii cât mai mulţi ani de investiţiile făcute în sectorul nostru. Mai avem multe de făcut, aşa că este important să folosim ceea ce avem aşa cum trebuie, astfel încât eforturile să fie îndreptate către noile proiecte, nu către reparaţia celor deja existente. Evident că toţi cei care aleg să trateze cu dispreţ domeniul public sunt amendaţi, aşa că vă rog să anunţaţi de îndată Poliţia Locală dacă întâlniţi astfel de cazuri”, a scris Băluţă, în mesajul care însoţeşte imaginile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.