Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toţi ostaticii de la oficiul poştal din Harkov au fost eliberaţi; Atacatorul a fost reţinut / UPDATE

www.dailytelegraph.co.uk

Toţi ostaticii de la oficiul poştal din Harkov au fost eliberaţi, iar atacatorul a fost reţinut, a anunţat, sâmbătă, pe Twitter, preşedintele Ucrainei, Petro Poroşenko.

"Toţi ostaticii au fost eliberaţi, iar atacatorul a fost reţinut. Mulţumirile mele se îndreaptă către poliţie şi serviciile de securitate, care au făcut treabă bună", a afirmat Poroşenko.

Un bărbat înarmat a luat ostatice 11 persoane, sâmbătă, la un oficiu poştal din Harkov. După negocieri cu poliţia, bărbatul, care s-a baricadat având asupra sa arme şi explozibil, a eliberat cinci persoane, trei femei şi doi copii.

Potrivit informaţiilor din presă, bărbatul nu a avut cereri special, dar ar fi îngrijorat de schimbul de sute de prizonieri dintre autorităţile ucrainene şi separatişti care deţin controlul asupra unei părţi a estului ţări.

*

Un bărbat despre care se presupune că ar avea asupra sa dispozitiv exploziv a luat ostatice 11 persoane într-un oficiu poştal din oraşul ucrainean Harkov, informează Reuters.

"Deocamdată nu ştim ce vrea", a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Harkov, Iaroslav Trakalov.

Nouă adulţi şi doi copii sunt ostatici în oficiul poştal, a anunţat agenţia Interfax.

Bărbatul, neidentificat, este calm, nu a făcut nici o cerere şi este în contact constant cu poliţia prin intermediul telefoanelor ostaticilor, a declarat şeful poliţiei regionale, Oleg Bekh, la canalul de televiziune ''112 Ucraina''. 

Imaginile difuzate de televiziune arată poliţişti şi maşini de poliţie parcate în apropiere de o clădire cu două etaje din oraş. Zona a fost închisă traficului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.