Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Toto Wolf, încă trei ani director la Mercedes

https://www.essentiallysports.com/
toto wolff

Toto Wolff a anunţat luni, în cotidianul britanic The Telegraph, că va rămâne la conducerea Mercedes pentru încă trei ani, până la sfârşitul anului 2026.

Aventura dintre Mercedes şi Toto Wolff, care a început în 2013, va continua cel puţin încă trei ani. Directorul echipei germane, care deţine, de asemenea, un pachet de 33% din acţiunile companiei, în cote egale cu Daimler şi Ineos, a anunţat luni, în cotidianul britanic The Telegraph, că şi-a prelungit contractul cu echipa germană până la sfârşitul anului 2026.

"Cel mai important lucru este că noi trei avem încredere unul în celălalt", a explicat austriacul despre relaţia sa cu ceilalţi acţionari. "Iar ca acţionar, vreau să obţin cel mai bun randament al investiţiei mele. Iar pentru a face asta, trebuie să câştigi. Nu intenţionez să mă agăţ de această poziţie dacă voi simţi vreodată că cineva o poate face mai bine decât mine", a mai spus el.

"Am oameni în jurul meu care sunt capabili să îmi vorbească sincer, dar în cele din urmă am convenit să continuăm împreună. Mă simt bine în această echipă şi riscul pentru mine este mai degrabă să mă plictisesc decât să mă epuizez. Sunt dornic să accept provocările care mă aşteaptă, chiar dacă uneori par foarte greu de gestionat", a completat Wolf.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.