Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tottenham Hotspur a refuzat o nouă ofertă pentru Harry Kane: Bayern Munchen insistă pentru atacant

The Sun
harry kane

Tottenham Hotspur a refuzat oferta de transfer a clubului Bayern Munchen pentru Harry Kane, relatează publicația 90min. Campioana Germaniei a început să caute și alte alternative pentru compartimentul ofensiv din sezonul următor.

Bayern și-a dorit să-l aducă pe Kane încă de când Robert Lewandowski s-a alăturat Barcelonei, vara trecută. Germanii făcuseră deja două oferte, ambele respinse de Tottenham la începutul acestei veri, conform Mediafax.

După o nouă întâlnire recentă între reprezentanții cluburilor, bavarezii au făcut și o a treia ofertă în valoare de 100 de milioane de euro (86 de milioane de lire sterline).

Această cifră este un record, atât pentru Bayern, depășind cu mult ceea ce a plătit pentru Lucas Hernandez în 2019, cât și pentru Tottenham, care l-a vândut pe Gareth Bale la Real Madrid pentru 85 de milioane de lire sterline, în 2013.

În ciuda faptului că Bayern dorea o decizie rapidă din partea lui Spurs, echipa din Premier League a amânat răspunsul, iar acum, conform 90min, răspunsul a fost dat și se pare că râmâne în continuare „nu".

Bayern a precizat inițial că această ofertă este ultima pe care o face, dar în prezent analizează posibilitatea de a reveni chiar și cu o a patra propunere pentru căpitanul Angliei.

Între timp, Bayern a început să cântărească și alte opțiuni. O alternativă este atacantul Dusan Vlahovic de la Juventus, care a cerut deja un transfer în această vară, după un sezon sub așteptări în Serie A. Bayern a luat legătura cu reprezentanții săi, deși Juventus a contactat și pe Chelsea în privința unui schimb cu Romelu Lukaku, plus o sumă de bani.

Un alt atacant pe care Bayern îl urmărește de mult timp este Randal Kolo Muani, de la Eintracht Frankfurt, dar prețul cerut de 100 de milioane de euro (86 de milioane de lire sterline) nu este pe placul campioanei Germaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.