Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tottenham l-a cedat pe Reguilon la Brentford până la finalul sezonului

Tottenham

Clubul englez de fotbal Tottenham Hotspur, la care evoluează fundaşul român Radu Drăguşin, l-a împrumutat pe fundaşul stânga Sergio Reguilon la Brentford până la finele acestui sezon, transmite Reuters.

''Sergio ni se potriveşte perfect, un jucător dovedit din Premier League din toate punctele de vedere. El se potriveşte cu ceea ce ne dorim. Este foarte ofensiv, are o centrare foarte bună şi un picior stâng foarte bun'', a declarat antrenorul lui Brentford, Thomas Frank, pe site-ul clubului, conform Agerpres.

Internaţionalul spaniol, în vârstă de 27 ani, s-a alăturat lui Tottenham de la Real Madrid în 2020, după ce a petrecut un sezon împrumutat la Sevilla. Iniţial, ibericul s-a descurcat bine la Spurs, dar a avut probleme în al doilea sezon. El s fost împrumutat la Atletico Madrid (2022/2023) şi apoi la Manchester United din septembrie 2023, unde a avut 12 apariţii în acest sezon.

''El are experienţa de care noi avem nevoie în lot şi are un caracter bun. Avem nevoie de el, dar cred că şi el are nevoie de noi pentru a arăta ce fotbalist bun este. Sunt convins că va fi un parteneritat pozitiv'', a adăugat Frank.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.