Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Trabzonspor a anunţat că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv excluderea din cupele europene

Gruparea Trabzonspor a anunţat că va contesta la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) decizia Corpului de Control Financiar al Cluburilor de excludere pe un sezon din cupele europene, potrivit news.ro.

Trabzonspor va depune apelul în termen de zece zile.

Clubul a precizat că respectă decizia UEFA, dar a făcut o analiză împreună cu avocaţii săi şi nu este de acord cu sancţiunea.

Camera decizională a Corpului de Control Financiar al Cluburilor (CFCB) a decis în această săptămână excluderea echipei Trabzonspor pentru un sezon din cupele europene, pentru neîndeplinirea criteriilor din înţelegerea la care a ajuns cu UEFA în 2016 pentru încălcarea fair-play-ului financiar.

Citește și: Al doilea proces în care Dragnea vrea DIZOLVAREA PSD Teleorman îi aduce acestuia și PRIMA 'plimbare' la instanță după ridicarea stării de urgență

Trabzonspor avea un acord cu Corpul de Control Financiar din data de 20 mai 2016. În iulie 2019, CFCB a constatat că gruparea din Trabzon nu a întrunit criteriile din înţelegere şi a decis ca echipa să fie exclusă un sezon din cupele europene, sancţiune condiţionată de eventuala îndeplinire de către club a criteriilor necesare până la finalul anului financiar 2019. Deoarece ţinta fixată pentru anul financiar 2019 nu a fost atinsă, sancţiunea va fi aplicată.

Astfel, echipa Trabzonspor nu va putea participa la o ediţie a cupelor europene la care se va califica în sezoanele 2020/2021 şi 2021/2022.

Campionatul Turciei, întrerupt la jumătatea lunii martie din cauza pandemiei de coronavirus, se va relua la 12 iunie. Trabzonspor este lider în clasament.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.