Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Tradare? - Legaturile ascunse dintre Mazare si Iohannis

Radu Mazare 2

Presedintele ales Klaus Iohannis a castigat duminica alegerile si in fiefuri importante ale PSD. Acesta l-a invins pe Victor Ponta si la Constanta, unde, prin Nicusor Constantinescu si Radu Mazare, PSD-ul "domneste" de ani de zile. Insa o serie de declaratii recente care dezvaluie legaturi ascunse intre Mazare si Iohannis pot ridica semne de intrebare - sa fi tradat el PSD-ul?

Liderii PSD nu au fost multumiti de rezultatele din Constanta nici dupa primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale. Radu Mazare a fost insa evaziv in explicatii si si-a declarat sustinerea totala pentru Victor Ponta. Dupa victoria lui Klaus Iohannis insa, Mazare pare sa isi puna sperantele in el: "Astept de la el sa normalizeze situatia".

Mai mult decat atat, el le-a prezentat jurnalistilor o serie de legaturi ascunse pe care le are si care il apropie de Klaus Iohannis. Mazare a dezvaluit pentru prima data ca are descendenti de etnie germana care chiar fac parte din Forumul German din Constanta.

„Mătuşa mea Hilde este săsoaică şi membră activă în Forumul German la Constanţa. Nah! Şi vărul meu Mişi este sas. Am mai avut un văr, dar a murit. Ambii sunt evaghelici. Şi eu vorbesc germana!“, a precizat Mazăre.

Mazare nu le-a ascuns jurnalistilor nici afinitatea sa pentru Germania, Austria si pentru poporul german in general, popor din care se trage si Klaus Iohannis.

„Îmi place în Germania şi în Austria, sunt ţările unde mă simt cel mai bine. Sunt oameni serioşi“, a spus Mazăre, care obişnuia să-şi facă vacanţele de iarnă la ski în Austria.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.